VRATI SE ZONE – Sava Centar

Premijera filma:

VRATI SE ZONE

24. januar 2017
Sava Centar

Ulaznice za beogradsku premijeru dugoočekivanog nastavka filma “Zona Zamfirova – drugi deo”, koja je zakazana za 24. januar (20.30h), od danas se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima.
Petnaest godina nakon što je ekranizovana ljubavna priča Stevana Sremca o Zoni i Manetu, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču “Zona Zamfirova – drugi deo” o životu u braku čuvenog para dve godine nakon venčanja.
U nastavku njihovu ljubavnu sagu dočaraće Brankica Sebastijanović kao Zone i Milan Vasić kao Mane, a režiju potpisuje Jug Radovojević.
Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak, smešteni su u period između 1905. i 1908. godine, a producent filma Miroslav Mitić, koji je zaslužan i za prvi film “Zona Zamfirova”, kaže kako je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana lepota naše zemlje u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.
– Obuhvatili smo nekoliko krucijalnih porodičnih problema koji jednako tište mlade ljude i tad i sad. Uveren sam da će film na najlepši način promovisati porodicu i naše društvo – naglašava producent Miroslav Mitić, koji je sa RTV Pink International, Pink film studio i ZONEGRAD production proizveo i nastavak najgledanijeg filma.
Pored Brankice i Milana, u filmu glume i Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Dragutinović, Tanja Bošković, Milan Lane Gutović, Ivan Bekjarev, Goran Jevtić, Nela Mihajlović, Branko Đurić, Dragan Vujić Vujke, Miki Krstović, Jugoslava Drašković, Milan Kalinić, kao i gost iz Makedonije glumac Nikola Ristanovski koji tumači Hadži Zamfira. Zanimljivo je da je numera koju je otpevao glavni glumac Milan Vasić sa sastavom Gitarinet Groove System već postala hit, naročito na društvenim mrežema, te da će pubilka uskoro biti u prilici da čuje Milana Vasića u još jednoj numeri iz filma.

Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!