PETAR GRAŠO – karte – Sava Centar

PETAR GRAŠO – karte

Sava Centar

30.03.2018. 20:30h

PETAR  GRAŠO PONOVO PRED BEOGRADSKOM PUBLIKOM !

Petar Grašo i njegov bend sledećeg će marta nastupiti u Beogradu.

Vest je to koja će razveseliti njegove brojne obozavaoce u Srbiji i Beogradu.

‘’Izuzetno se radujem ponovnom dolasku u Beograd i nastupu u Sava Centru .

Naša dva koncerta za redom u Sava Centru 2009 god. bili od onih koje ćemo moj bend i ja zauvek pamtiti, a ljubav i entuzijazam publike bili su fantastični. Nadamo se da ćete nam se opet pridružiti u večeri koja se ne zaboravlja“

– poručio je Petar Grašo.

Grašina harizma, strast i živost čine svaki njegov nastup jedinstvenim iskustvom.Uz uvijek izuzetno zanimljive goste koji će mu se pridružiti u ovoj beogradskoj  koncertnoj avanturi, sve njegove obožavaoce očekuje vrhunski muzički  doživljaj.

 Uz pregršt nezaboravnih i večnih pesama kao što su “Utorak ”, “Tko nam brani”, “Ljubav jedne zene”, “Vera od suvog zlata”,’’Volim i postojim”” publika ce imati priliku da čuje i novije pesme  “Moje zlato”, “Srce za vodiča”, kao i mnoge druge.

Petar Grašo je pevač, kompozitor zabavne i pop muzike te tekstopisac za brojne izvođače (Oliver Dragojević, Doris Dragović, Danijela Martinović itd.).

Muzikom se bavi od detinjstva, a sa 16 godina napisao je pjesmu “Boginja”, s kojom je Oliver Dragojević nastupio na Dori 1995. godine i osvojio 2. mesto.

Pesma “Trebam nekoga” s kojom je preko 12 nedelja bio na prvom mestu hrvatske nacionalne top liste ujedno je i početak razdoblja u kojem će se Grašo potvrditi kao jedan od najuspešnijih pop autora i pevača mlađe generacije.

Novostečenu popularnost nastavlja hitom “Idi”.

 Započinje suradnju s Tončijem i Vjekoslavom Huljić  s njihovom pjesmom “Ne boli me” .

Njegov prvi album naziva Mjesec iznad oblaka koji je izdan krajem 1997. godine prodan je u rekordnih 110.000 primjeraka .

Krajem 1999. godine izlazi Grašin drugi album Utorak na kojem s hit singlovima “Utorak” , “Ko nam brani”, “Ljubav jedne žene” te “Nevista” ponovno osvaja top liste .

Istim albumom postiže veliki uspjeh u svim drzavama bivse Jugoslavije , naročito Sloveniji gdje album Utorak dostiže osmerostruko zlatnu izdanje (preko 40.000 prodanih primeraka) što je u Sloveniji do danas najveći tiraž jednog  muškog izvođača.

Grašin treći album naziva Šporke riči izlazi 2003. godine i također je dostigao zlatne tiraze u Srbiji ,Hrvatskoj  i Sloveniji  . Od pesama na albumu posebno se ističu pjesme “Jedina” , “Sad te se samo rijetko sjetim” (duet s A. Dedićem) te “Vera od suvog zlata” s kojom iste godine osvaja Grand Prix na Splitskom festivalu.

Petar Grašo izuzetno veliku popularnost uziva u svim zemljama  bivse Jugoslavije, a pogotovo  Srbiji ,Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji .

 Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!