ZVONKO BOGDAN – Sava Centar

ZVONKO BOGDAN - Tiket Klub
ZVONKO BOGDAN , Tiket Klub

ZVONKO BOGDAN

20.11.2014.  u 20:30h

Sava Centar

Legendarni panonski šansonjer Zvonko Bogdan sa svojim tamburašima održaće 20. novembra u Sava centru tradicionalni jesenji koncert u Beogradu, koji će simbolično nositi naziv “Od Banata prema Sremu”.

Za naziv novog druženja sa beogradskom publikom Zvonko je odabrao početne stihove pesme “Vratiće se rode”, jer odlično opisuju njegov predstojeći koncert u Sava centru – kao jedinstveno muzičko putovanje kroz istoriju i geografiju panonske ravnice.

Godinama se bavim sakupljanjem izvornih narodnih i starogradskih pesama i romansi sa područja Panonije, što mi omogućava da svake godine vodim Beograđane na putovanje muzičkom istorijom panonske ravnice. S tim da za taj posao sa mnom na bini obavezno moraju biti najbolji tamburaši“, priča Zvonko Bogdan.

Pre neku godinu, Zvonko Bogdan je sa svojim tamburašima obradio pesmu “Vratiće se rode”, koju su prethodno snimili kao “A ti se nećeš vratiti” autor stihova Momčilo Bajagić-Bajaga i muzike Saša Lošić za potrebe hit serije “Vratiće se rode”.

Sa dozvolom Bajage i Loše napravio sam jednu malu tamburašku priču. Čim pomenete ravnicu na jedan interesantan način ‘od Banata prema Sremu, nisko oblaci’, to već daje jednu sliku. Meni je bilo interesantno da to na tamburaški način obradim“, objašnjava Zvonko Bogdan.

Ulaznice za koncert “Od Banata prema Sremu” Zvonka Bogdana, autora tamburaških klasika “Hej, salaši na severu Bačke”, “Već odavno spremam svog mrkova”, “Govori se da me varaš”, “Kraj jezera jedna kuca mala”…

ZVONKO BOGDAN - Sava Centar, Tiket Klub
ZVONKO BOGDAN – Sava Centar, Tiket Klub

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!