Five Finger Death Punch – VIP – ulaznice SRC Tašmajdan

 

Five Finger Death Punch – VIP – ulaznice

SRC Tašmajdan
Ilije Garašanina 26, 11000 Beograd

Jedan od trenutno najpopularnijih hevi metal bendova u svetu FIVE FINGER DEATH PUNCH po prvi put u svojoj karijeri održaće koncert u Beogradu 2. jula 2022. godine na stadionu Tašmajdan. Beograd je jedini grad u regionu gde će FFDP nastupiti u okviru nove evropske turneje, koja uključuje festivale i arene 19 gradova u 16 zemalja širom kontinenta.

02 JUL 2022 SUBOTA, 20:30

HEVI METAL SENZACIJA FIVE FINGER DEATH PUNCH

 NAPOKON STIŽE U BEOGRAD

Jedan od trenutno najpopularnijih hevi metal bendova u svetu FIVE FINGER DEATH PUNCH po prvi put u svojoj karijeri održaće koncert u Beogradu 2. jula 2022. godine na stadionu Tašmajdan. Beograd je jedini grad u regionu gde će FFDP nastupiti u okviru nove evropske turneje, koja uključuje festivale i arene 19 gradova u 16 zemalja širom kontinenta.

Brojni fanovi iz Srbije i regiona su dočekali da prisustvuju neverovatnom spektaklu koji FFDP napravi na svakom svom nastupu, jer izvođenje njihovih brojnih hitova uvek prati retko gde viđena pirotehnička predstava. Iako postoje tek nešto više od 15 godina, vrlo brzo su se popeli na sam vrh svetskih top lista, tako da su već sada na drugom mestu najvećih umetnika u hard-rock prostoru, iza Metalike.

Njihove pesme imaju neverovatnih 7,6 milijardi strimova, a video zapisi više od 3 milijarde pregleda. Na poslednjoj turneji su rasprodali arene širom sveta, tako da je njihovim koncertima prisustvovalo više od milion ljudi. Do sada su se njihove pesme 12 puta našle na prvom mestu top liste U.S. Rock radija, a poslednji u nizu je singl “Darkness Settles In” koji je objavljen u junu. Od njihovog debi albuma “The Way of the Fist” 2007. godine, bend je izdao šest uzastopnih albuma koji su dobili zlatni ili platinasti sertifikat od strane RIAA, a dva puta su se našli na vrhu liste Greatest Hits albuma. Pored toga, Five Finger Death Punch je zaradio brojne nacionalne i međunarodne nagrade i priznanja tokom poslednje decenije, a jedna od njih je prestižna nagrada Soldier Appreciation Award koju dodeljuje Udruženje vojske Sjedinjenih Američkih Država, a ova čast je dodeljena samo jednom umetniku pre njih, Elvisu Prisliju.

Njihovo najaktuelnije izdanje “F8”, koje je producirao Kevin Churko, bilo je na prvom mestu rok top mejnstrim lista širom sveta – Amerike, Austrije, Australije, Kanade, Finske, Nemačke, Švedske, Švajcarske, Velike Britanije i mnogih drugih zemalja. Na ovom albumu se nalaze neki od njihovih najvećih hitova „Inside Out”, „A Little Bit Off”, „Living The Dream” i „Darkness Settles In”.

Ulaznice za hevi metal senzaciju Five Finger Death Punch biće u prodaji od 29. oktobra u 10:00, a mogu se kupiti preko online servisa i na svim prodajnim mestima tickets.rs po ceni od 3900 do 5900 dinara.

FFDP Exclusive Merchandise VIP Package uključuje: 

– ulaznicu u sektoru Parter A, u vrednosti od 5.900,00 dinara

– kolekcionarsku VIP ekskluzivnu zastavu, potpisanu od strane članova benda Five Finger Death Punch

– ekskluzivan VIP merchandise

– posebno ograničeno izdanje suvenira

– prioritetan ulaz na koncert

FFDP Merchandise VIP Package uključuje:

– ulaznicu u sektoru Parter A, u vrednosti od 5.900,00 dinara

– VIP merchandise paket

* Napomena: Postoji mogućnost da će na ulazu biti tražena potvrda o Covid-19 vakcinaciji ili negativan test ne stariji od 48 sati.

Detalji paketa podložni su promeni bez prethodne najave. Svi VIP paketi su NEPRENOSIVI; NIKAKVE PROMENE IMENA neće biti dozvoljene ni pod kojim okolnostima; BEZ REFUNDACIJA ili RAZMENE; sve prodaje su konačne. Dobićete e-mail 2-3 dana pre datuma koncerta sa uputstvima za vaše VIP iskustvo. Imajte na umu da ova ponuda ne važi za ulaznice kupljene putem servisa za Fan to Fan preprodaju. Učestvujući u bilo kom događaju sa Five Finger Death Punch-om, slažete se da se vaše ime, fotografija i/ili video slika i glas mogu koristiti u bilo kom mediju, bilo sada poznatom ili naknadno stvorenom, širom sveta u bilo koju svrhu. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa kupovinom ulaznice, obratite se blagajni. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa elementima u vašem VIP paketu, kontaktirajte Please & Thank You na support@plsthk.com.

OSLOBAĐANJE: Saglasni ste da oslobađate Five Finger Death Punch, i njegove odgovarajuće članove, službenike, direktore, zaposlene i agente („Oslobođene strane“) od svih potraživanja (poznatih i nepoznatih), obaveza, povreda, smrti, gubitka i/ili štete bilo koje vrste koja proističe iz vašeg učešća u VIP paketu, ili prihvatanja, posedovanja ili korišćenja ili zloupotrebe paketa ili bilo koje srodne nagrade. Preuzimate sve rizike povezane sa VIP paketom ili korišćenjem ili zloupotrebom bilo koje srodne nagrade, i saglasni ste da Oslobođene strane neće biti odgovorne ili odgovorne za bilo kakvu povredu, štetu, smrt, štetu, troškove ili izdatke.

Izvor: Charm Music

 

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!