Zorica Brunclik – SRC Tašmajdan

 

Zorica Brunclik

SRC Tašmajdan , Beograd

28. jun 2022, utorak 21:00

Sa ogromnim zadovoljstvom želimo da najavimo koncert najtiražnije pevačice u istoriji domaće diskografije i jedne od najvećih folk zvezda svih vremena Zorice Brunclik, koja se vraća se na veliku scenu spektakularnim koncertom „Ne dam ovo malo duše“ 28.juna 2022.godine na stadionu Tašmajdan.

Osam  godina nakon što je u beogradskoj areni na veličanstven način proslavila četiri decenije druženja sa publikom, muzička diva ponovo će se družiti sa publikom u srpskoj prestonici i obeležiti uspešnu karijeru, ovenčanu nebrojenim koncertima, rekordnim tiražima i vanvremenskim hitovima koje će publika moći da čuje na ovoj neponovljivoj večeri druženja sa Zoricom.

Kao neko ko je tokom svih godina bavljenja muzikom uvek pomerao granice, mirio muzičke žanrove i jedinstvenom emocijom i interpretacijom ujedinjavao ljude svih generacija i ukusa, Zorica i ovoga puta za svoju publiku sprema veče za pamćenje.

Kao istaknuta umetnica tokom svoje karijere snimila je preko pedeset ploča i prodala ih u tiražu od više od petnaest miliona primeraka. U karijeri koju su obeležili stotine koncerata i nastupa, najveći poslednji u nizu pevačica je održala u beogradskoj Areni 2014. godine, pred oko 20.000 posetilaca.

Ove godine Zorica Brunclik i organizatori koncerta odlučili su da se koncert održi na stadionu Tašmajdan, koji kao kultni objekat daje posetiocima neponovljiv muzički doživljaj.


!!! VAŽNO OBAVEŠTENJE !!!

Dugo očekivani koncert Zorice Brunclik održaće se 28.juna na stadionu Tašmajdan.

Kupci ulaznica za neodržani koncert u Sava Centru iz 2020 godine potrebno je da na blagajnama Ticket Vision-a ( Dom omladine Beograda, Ušće Shopping Center II sprat) izvrše zamenu prethodno kupljenih ulaznica za novi termin 28.06.2022. – Tašmajdan.

Online kupci mogu poslati upit na email adresu: kontakt@tickets.rs da bismo im dali dalje instrukcije oko zamene i kupovine ulaznica za novi termin.

Za ulaznice kupljene u Sava Centru, molimo kontaktirajte brojeve telefona: 011 3346700 i 3346800.

SVE KUPLJENE ULAZNICE moraju biti zamenjene za nove sa novim datumom!

 

ORGANIZATOR/IZVOR: Melos Estrada d.o.o.

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!