Cloud Festivals / Belgrade MUSIC WEEK – Ušće Park – Vip ulaznice

 

Cloud Festivals / Belgrade MUSIC WEEK

Ušće Park
Bulevar Nikole Tesle BB, 11000 Beograd

All You Can Drink VIP Pass – RIVERSIDE ulaznice

Music Week festival na Ušću, uz Beer Fest i Noć muzike, predstavlja deo Cloud festivalske platforme. Već četiri godine festival Music Week se održava u martu na Kopaoniku, a ovo će biti njegovo prvo letnje, beogradsko izdanje. Tokom tri dana trajanja, od 23.

23 AVG 2019 PETAK, 19:00

24 AVG 2019 SUBOTA, 19:00

25 AVG 2019 NEDELJA, 19:00

Music Week festival na Ušću, uz Beer Fest i Noć muzike, predstavlja deo Cloud festivalske platforme. Već četiri godine festival Music Week se održava u martu na Kopaoniku, a ovo će biti njegovo prvo letnje, beogradsko izdanje. Tokom tri dana trajanja, od 23. do 25. avgusta, Music Week će okupiti više od 15 najvećih domaćih i regionalnih muzičkih zvezda, a ulaz će biti besplatan uz mobilnu aplikaciju.

Petak, 23. avgust rezervisan je za nastupe Dragane Mirković, Jelene Rozge, Tonija Cetinskog, Saše Kovačevića i Dženana Lončarevića.

Dan kasnije, u subotu 24. avgusta nastupaju Hari Mata Hari, Nina Badrić, Lepa Brena, Aca Lukas i Darko Lazić.

Poslednjeg dana Music Week-a, u nedelju 25. avgusta, za atmosferu će biti zaduženi Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo i Katarina Grujić.

Music Week festival prvi put je održan 2016. godine na Kopaoniku. Nastao u saradnji produkcije Skymusic i MK Mountain Resorta, Music Week predstavlja idealan spoj muzike, skijanja i uživanja u najboljim hotelima najpoznatijeg regionalnog ski centra, a na festivalu su do sada nastupali Željko Joksimović, Parni valjak, Jelena Karleuša, Gibonni, Saša Matić, Željko Samardžić, Ceca…

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!