Karolina Gočeva – Zadužbina Ilije M. Kolarca

Karolina Gočeva - Zadužbina Ilije M. Kolarca, Tiket Klub
Karolina Gočeva - Zadužbina Ilije M. Kolarca, Tiket Klub
Karolina Gočeva - Zadužbina Ilije M. Kolarca, Tiket Klub
Karolina Gočeva – Zadužbina Ilije M. Kolarca, Tiket Klub

Karolina Gočeva

Zadužbina Ilije M. Kolarca

07. Nov 2015

 Ulaznice za Karolinin koncert u Kolarcu po ceni od 1.500, 00 dinara.

“MAKEDONSKO DEVOJČE“-KAROLINA  PRVI PUT UŽIVO U BEOGRADU!

 Poštovani,

 Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da će najveća makedonska zvezda, Karolina Gočeva, prvi put uživo predstaviti svoj projekat ’’Makedonsko devojče’’ – 7. novembra 2015 u 20h u prestižnoj koncertnoj Sali Kolarčeve zadužbine, u organizaciji Avalon produkcije.

 Beogradski fanovi i predstavnici medija imaće jedinstvenu priliku da te večeri uživaju u najboljim numerama sa albuma ’’Makedonsko devojče 1’’ i ’’Makedonsko devojče 2’’.

  Projekat ’’Makedonsko devojče’’ započet je 2008. godine kada je, s potvđenim statusom velike pop zvezde, Karolina krenula sa saradnjom sa Zlatkom Origjanskom (ex Anastasija) na numerama koje se temelje na korenima tradicionalne makedonske muzike. Izdanje je proglašeno najboljim etno albumom na festivalu Sunčane skale u Budvi, a u Makedoniji je bio najprodavaniji album te godine.

 Prošle godine, ovog puta sa autorom Nikolom Mičevskim, Karolina izdaje ’’Makedonsko devojče 2’’

 Nakon što je rasprodala šest koncerata u Makedonskoj operi i baletu, kao i nekoliko nastupa širom Makedonije, Karolina je pokorila i arenu ’’Boris Trajkovski’’ u Skoplju, prodavši tokom godine fascinantnih 15.000 ulaznica.

 Ove godine je Gočeva bila headliner na najvećem muzičkom festivalu u ovom delu Evrope – EXIT festivalu, kao i glavna zvezda ’’Balkan Boemi’’ festivalu u Banskom u Bugarskoj.

 S obzirom da je projekat ’’Makedonsko devojče’’ (albumi ’’Makedonsko devojče 1’’ i ’’Makedonsko devojče 2’’) još uvek najprodavaniji u Makedoniji, dobio je i svoje regionalno izdanje u okviru Dallas Recordsa iz Hrvatske, dok je digitalni download istog moguć putem Itunesa.

Harizmatična pevačica nastupiće s bendom, posebno oformljenim za ovaj projekat, dok će kao specijalan gost nastupiti virtuoz na trubi – Džambo Agušev.

 Ulaznice za Karolinin koncert u Kolarcu po ceni od 1.500, 00 dinara.

Sve informacije i rezervacije:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Twitter: TiketKlub

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!