Justin Bieber – ARENA ZAGREB

Justin Bieber - ARENA ZAGREB, Tiket Klub
Justin Bieber - ARENA ZAGREB, Tiket Klub

Justin Bieber

ARENA ZAGREB

Wednesday, 9. Nov 2016 u 20:00h

Planetarno popularna zvezda dolazi u Zagreb 9. novembra 2016. u sklopu turneje PURPOSE

Svetska superzvezda, vlasnik albuma i hitova koji ne silaze s vrhova lestvica u više od 100 zemalja sveta, muzičar koji je rasprodao turneju u 64 grada širom SAD-a i Kanade, Justin Bieber 9. novembra 2016. godine dolazi u Arenu Zagreb! Zagrebački koncert deo je evropskog dela svetske turneje PURPOSE.

Obožavatelji će tako moći uživati u dinamičnom i jedinstvenom live showu Justina Biebera, koji im donosi izdavačka kuća AEG Live, širom Europe, na više od 30 evopskih lokacija, uključujući i one u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj, Španiji i Skandinaviji, a hrvatski belieberi mogu krenuti s odobrojavanjem jer ludilo turneje PURPOSE očekuje i Zagreb!

Hrvatska se metropola upisala na najpoželjniju kartu muzičkih događanja zahvaljujući kući MPG, koja je domaći partner koncerta. „Koncert megazvezde kakva je Justin Bieber nesumnjivo je jedno od najznačajnijih muzičkih događanja u celoj regiji i zato smo iznimno ponosni što smo organizatori koncerta koji potvrđuje istaknutu poziciju Zagreba na koncertnoj karti Evrope. Drago mi je što mogu naglasiti i važnost ovog koncerta za turističku promociju te nastavak izgradnje imidža Zagreba kao vrhunske destinacije za tzv. city break putovanja s brojnim zabavnim sadržajima”, izjavio je Joe Bašić, direktor kuće MPG koja je organizator koncerta.

Svetska histerija i popularnost Justina Biebera jednostavno ne jenjava, on je vlasnik albuma koji je na vrhu top lestvica u više od 100 zemalja sveta te obara rekorde s brojem pesama na lestvici Hot 100 (imao je čak 17 hitova na vrhu te lestvice, više i od banda The Beatles i Drakea), a njegov je album nedavno oborio i rekord u broju preslušavanja na Spotifyu, s više od 200 miliona preslušavanja u prvoj nedelji. Obožavatelji ga prate u stopu pa je za očekivati kako će ulaznice za turneju planuti, a na njegovom je online shopu moguće ekskluzivno se prijaviti i za kupovinu potpisanih CD-a, vinil ploča i ostale limited edition PURPOSE WORLD TOUR memorabilije.

NAPOMENA: Ulaznice za koncert nemaju restrikciju na uzrast posetioca. Deca mlađa od 16 godina moraju biti u pratnji osobe starije od 18 godina nakon 23:00 sata. Kraj koncerta predviđen je iza ponoći. Osoba starija od 18 godina može nadzirati maksimalno pet osoba mlađih od 16 godina. 

Invalidi u invalidskim kolicima plaćaju invalidsku ulaznicu, i omogućen im parking u garaži Arene. Pratilac plaća punu cenu ulaznice. Deca NE ulaze besplatno.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!