Boris Brejcha / TOPLJENJE – Tajna lokacija

Boris Brejcha / TOPLJENJE

Tajna lokacija

21:00,
Saturday, 10. Jun 2017

Dugo očekivani nemački di-džej i producent – Boris Brejcha konačno nam dolazi u Beograd 10. juna na veliki open air događaj koji će biti održan u sklopu koncepta TOPLJENJE!

Boris je još kao mali počeo da se interesuje za muziku svirajući bubnjeve, 2007. godine postaje poznat celom svetu kada je izdao trake „Die Maschinen Sind Gestrandet“; „My Love“ i „Lost Memory“ koje su ga proslavile. Nema tih mesta ili festivala na kojima nije puštao u svojoj desetogodišnjoj karijeri, a sada počekom leta nam konačno stiže i u Beograd.

Tvorac je sopstvenog muzičkog žanra High-Tech Minimal, koji ustvari predstavlja kombinaciju minimal i electro zvuka i vlasnik je lejbla “Fckng Serious” koji je osnovao sa najboljim prijateljima Ann Clue i Deniz Bul sa idejom da šire dobru muziku na ozbiljnim žurkama širom planete.

Line up-u Topljenja se pridružila i dama koja je ceo život eksperimentisala različitim muzičkim žanrovima dok se nije pronašla u elektronskoj muzici – Ann Clue! To se primeti i u njenim setovima – od mračnih do lepršavih melodija možete čuti razne varijacije tonova i stilova. Njenu muziku karakteriše dubok zvuk, jake i masne bass linije kojima stvara u slušaocu unikatni osećaj koji će učiniti da je ne zaboravite! Obezbedite vaše karte na vreme!

 Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!