CINEMAFEST – Sava Centar – Karte

 

CINEMAFEST

Sava Centar – Karte

PROGRAM CINEMAFEST 2017

Četvrtak, 02. novembar   20:00

Naziv: MATILDA

Originalni naziv: Matilьda

Režija: Aleksej Učitelј

Uloge: Mihalina Olžanska, Lars Ajdinger, Lusi Volfram, Danila Kozlovski, Sergej Garmaš

Žanr: biografska istorijska drama

Sinopsis:

U sumrak carske Rusije rodila se jedna od lјubavi koje menjaju svet. Primabalerina Bolјšoj teatra Matilda Kšesinskaja i poslednji ruski car Nikolaj Aleksandrovič, iliti Nikolaj Drugi, u vrtlogu strasti, umetnosti i zabranjene lјubavi stvorili su legendu koja prevazilazi sve granice vremena i prostora. Izbor srca uvek je ispravan, ali sme li se njime voditi i vladar imperije na kolenima. Da li je moguća lјubav plemića plave krvi i obične plesačice? “Matilda” je kontroverzna istorijska saga, zasnovana na istinitoj priči čija se premijera u Rusiji iščekuje sa velikim nestrplјenjem. Ovo je priča o naličju ruskog carskog dvora, poslednjim danima najveće moderne svetske imperije, ali i o baletu, stvaranju čuvenog Bolјšoj teatra i lјubavi koja nikada ne umire.

———————————————————————————————————-

Petak, 03. novembar 20:00

Naziv: MUZEJ ČUDESA

Originalni naziv: Wonderstruck

Režija: Tod Hejns

Uloge: Džulijen Mur, Mišel Vilijams, Oeks Fegli

Žanr: porodični, misterija

Sinopsis:

Scenario je nastao iz romana Brajana Selznika koga je nagradila kritika prestižnim nagradama. Ovo je priča o hrabrosti da potražimo mesto kome pripadamo. Ben i Rozi su deca iz različitih vremena, on je opčinjen potragom za svojim ocem koga nikada nije upoznao, a ona sanja o misterioznoj glumici koju je upoznala iz foto buka. Kad Ben otkrije skrivene tragove u svojoj kući, a Rozi bude privučena naslovima iz novina oboje kreću u potragu za onim što im nedostaje. Neverovatna će biti simetrija njihovog putovanja i potrage.

———————————————————————————————————–

Subota, 04. novembar   20:00

Naziv: ČUDESNA PANORAMA

Originalni naslov: Wonder Wheel

Režija: Vudi Alen

Uloge: Kejt Vinselt, Džastin Timberlejk, Džuno Templ

Žanr: drama

Sinopsis:

ČUDESNA PANORAMA je film o četiri osobe čije se priče prepliću u zabavnom parku na Koni Ajladnu pedesetih godina prošlog veka. Đini (Kejt Vinslet) emotivno nestabilna bivša glumica koja radi kao konobarica, Hampti (Džejms Beluši) Đinin suprug koji je operater na ringišpilu, Miki (Džastin Timberlek) spasilac u zabavnom parku, lep, mlad, zgodan koji sanja da postane pisac, scenarista i Karolina (Džuno Templ) Hamptijeva otuđena ćerka koja se skriva od gangstera u očevom stanu.

Priče upotpunjuje sineasta Votorio koji snima film o strasti, nasilјu i izdaji na živopisnom Koni Ajladu pedesetih godina dvadesetog veka.

——————————————————————————————————-

Nedelјa, 05. novembar   18:00

Naziv: Ispod mosta, među stijenama

Režija: Pavle Simonović

Uloge: Miloš Pejović, Stefan Bošković, Jelena Đokić, Marko Baćović, Branimir Popović, Mišo Obradović, Dejan Ivanić, Ana Vučković, Radmila Škuletić

Žanr: Psihološki triler

Sinopsis:

U samom centru Podgorice, pod mostom na Morači, pronađen je leš. Brzo se doznaje da se radi o vrlo poznatom pripadniku zločinačke organizacije. Salo je inspektor koji, u jednom vrlo teškom danu za njega, mora još i da istražuje ubistvo. U poslednje vreme mu se dešavaju izlivi besa, a ni problemi sa medijima ga nisu zaobišli. Uz to, za vratom mu je banka koja ga maltretira oko nekog duga, lјubavna veza mu se raspada, a zbog istrage nije u mogućnosti da isprati čas baleta na kojem je njegova kćerka iz razvedenog braka. Pojavlјuju se prvi rezultati obdukcije i osumnjičeni, pa Salo, zajedno sa svojim partnerom Ratimirom počinje da obilazi grad i sklapa kockice zločina koji je uzbudio Podgoricu. Iznenada, jedan poziv menja pravila igre. Salo ulazi u utrku sa vremenom, a pritisak je neizdrživ. Stara izreka kaže da svaki detektiv tokom istrage zapravo pronalazi sebe.

———————————————————————————————————

Nedelјa, 05. novembar   20:00

Naziv: I to je život

Originalni naslov: C`est la vie

Režija: Olivije Nakače, Erik Toledano

Uloge: Žan-Pjer Bakri, Žil Leluš, Suzan Klement, Žan-Pol Ruv, Benjamin Lavernje

Žanr: komedija

Sinopsis:

Maks vodi firmu za organizovanje događaja skoro 30 godina. Tokom karijere isplanirao je stotine zabava, ali mu je takav život napokon dosadio. Danas je Pjerov i Helenin veliki dan. Venčavaju se u predivnom zamku iz 17. veka. Po običaju, Maks ništa nije prepustio slučaju, i sve je dovedeno do savršenstva. Konobari, kuvari, kuhinjsko osoblјe, fotograf, bend, cvetni aranžmani – sve je na svom mestu. Međutim, venčanje iz snova lako bi se moglo pretvoriti u katastrofu koja klizi ka sigurnom fijasku. Turbulentne uspone i padove naizgled idealno organizovanog događaja gledaćemo kroz oči radnika zaduženih da najluđe probleme rešavaju u hodu – poput duhova! Jedini cilј – zabava mora da uspe!

———————————————————————————————————–

Ponedelјak, 06. novembar   20:00

Naziv: ZID

Originalni naslov: The Wall

Režija: Dag Lajman

Uloge: Džon Sina, Aron Džonson

Žanr: triler

Sinopsis:

Dvojicu vojnika od života i smrti deli samo trošni ZID. Zid ih razdvaja od iračkog snajperiste. Nјihova borba nije samo borba na život i smrt nego borba volјe i mudrosti da izađu iz situacije u koju su upali.

Ovaj triler je režirao Dag Lajman koji u svojoj filmografiji potpisuje filmove “Gospodin i gospođa Smit” I “Bornov ultimatum”. Glavni protagonist su poznati po ulogama u ostvarenjima: “Savages”, “Godzilla”, “Daddy`s Home“, „Avengers:Ages of Ultron“.

———————————————————————————————————–

Utorak, 07. novembar 20:00

Naziv: ZADATAK

Originalni naziv: The Assignment

Režija: Volter Hil

Uloge: Sigorni Viver, Mišel Rodrigez, Toni Šalub

Žanr: triler

Sinopsis:

Plaćeni ubica Frenk Kičen (Mišel Rodrigez) dobija smrtonosni zadatak, ali nakon što su ga izigrali lјudi koji su ga angažovali, on se budi posle operacije, pri čemu otkriva da više nije muškarac nego žena. U potrazi za osvetom, Frenk se sukoblјava sa ženom koja ga je transformisala (Sigurni Viver), doktorkom koja i sama ima svoju skrivenu agendu, osvetu za ubijenog brata.

——————————————————————————————————–

Sreda, 08. novembar   20:00

Naziv: PREDGRAĐE

Originalni naziv: Suburbicon

Režija: Džordž Kluni

Uloge: Met Dejmon, Džulijen Mur, Oskar Ajzak

Žanr: kriminalistički, misterija

Sinopsis:

Dobitnici nagrade Oskar® Braća Koen i Džordž Kluni donose napetu kriminalističku misteriju smeštenu u 1950. godinu u predgrađe, gde se najbolјe i najgore lјudske osobine održavaju kroz dela naoko mirnih i običnih suseda.

Suburbicon je mirna, idilična prigradska zajednica s pristupačnim kućama i urednim travnjacima…savršeno mesto za podizanje porodice, a u leto 1959. godine porodica Lodge je upravo to učinila. Ali mirna spolјašnost skriva uznemirujuću stvarnost. Mirna atmosfera zapravo prikriva uznemiravajuću istinu satkanu od izdaje, prevare i nasilјa.

Ovo je priča o lјudima s manama koji čine loše stvari.

 Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!