Dušan Jevtović & Vasil Hadžimanov – ulaznice Bitefartcafe Summer Stage

 

Dušan Jevtović & Vasil Hadžimanov – ulaznice

Bitefartcafe Summer Stage
Mali Kalemegdan 2, 11000 Beograd

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na koncert i promociju novog albuma Dušana Jevtovića i Vasila Hadžimanova, u nedelju 11. jula, na letnjoj sceni Bitefartcafea.

11 JUL 2021 NEDELJA, 21:00

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na koncert i promociju novog albuma Dušana Jevtovića i Vasila Hadžimanova, u nedelju 11. jula, na letnjoj sceni Bitefartcafea.

Nakon izdanja njihovog trija sa bubnjarem Asafom Sirkisom i turneje za album “No Answer” (2017), Dušan Jevtović i Vasil Hadžimanov shvatili su da su u sviranju razvili sasvim poseban zajednički jezik. Iako se slični zvuci klavira i gitare u duetu možda u prvi mah ne čine kao avanturistička kombinacija, u vrlo sposobnim rukama Dušana i Vasila, rezultirali su snimkom na kome se čuje ubedljiva „drugost“. Instrumentalni tonovi i teksture koje razigrano koriste, ojačani I prekriveni unisonim glasovima, kroz inovativne tehnike izvođenja i uz dodavanje suptilnih efekata postižu razilaženja i suprotstavljanja stvarajući trodimenzionalnu zvučnu scenu. Muzika koja je nastala nosi pasoš građanina sveta koji nije odan nijednom mestu posebno.

Izvor: Novi Bitefartcafe

 

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!