FESTIVAL NAUKE 2013 – Beograd

FESTIVAL NAUKE 2013 - Beograd, Tiket Klub
FESTIVAL NAUKE 2013 - Beograd, Tiket Klub

FESTIVAL NAUKE 2013

05.12. – 08.12.2013.

Beograd

FESTIVAL NAUKE 2013 – SUPERHEROJI MEĐU NAMA

Sedmi  međunarodni Festival nauke, najveći događaj za promociju nauke i obrazovanja u jugoistočnoj Evropi, ove godine će trajati četiri dana i počeće u četvrtak 5. decembra,  a završiće se 8. decembra.

Festival nauke biće održan na ukupno pet lokacija u centru Beograda. Bivša robna kuća “Kluz”, Studentski kulturni centar, galerija Narodne banke Srbije i potpuno novi prostor, bivši Eurosalon u Kralja Milana 1, činiće jedinstvenu ”naučno-festivalsku četvrt”. Pored toga, posetioci sa kartom Festivala moći će da obiđu i novootvoreni Naučni centar Muzeja nauke i tehnike u Dobračinoj 51.

Sedmi put zaredom uspevamo da bez faktora sreće i sa čistim entuzijazmom učinimo Beograd planetom naučne zabave. Međutim, u ovom viteškom podvigu heroji nismo mi, već naši supergosti i posetioci, koji spasavaju nauku od nedostatka njene vidljivosti.

Ne plašite se kad vam kažemo da su naučnici svuda među nama, a ne strahujte ni kad otkrijete naučnika u sebi! To je ono što vam iz godine u godinu dajemo – superpriliku da stanete rame uz rame s najnestvarnijim karakterima iz „Naučnih staza“. Superheroji novog doba nemaju nadljudske moći, već istinsku snagu da na interesantan i vrlo ljudski način izvuku nauku iz mraka i predstave vam je u najboljem svetlu.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!