Jelena Jovovič – Restoran “Amfora”

 

Jelena Jovovič

15. jun 2017

Restoran “Amfora” (Bul. Nikole Tesle bb/Iza hotela Jugoslavija)

Tri koncerta džez muzike na obali večernjeg Dunava samo za vas! U restoranu Amfora, jednom od oličenja italijanske romantike sviraće za vas najvrelija svetska muzika u svežini večernjeg sumraka i pod sjajem zvezda. Uskoro ćete moći da se opustite uz čašu rashlađenog vina, ukusnu hranu i džez muziku.

15.06. Jelena Jovović i bend (vokal)

Jelena Jovović, izvrsna srpska vokalistkinja očaravajućeg baršunastog glasa koja se afirmisala kao prava diva džez-scene Evrope, ovoga puta u jednom od najboljih restorana Beograda „Amfora“ stvoriće za vas atmosferu ljubavnog užitka i blaženstva u programu džez-standarda „All About Love“.

 Jelena je pravi guru džeza – ova umetnica daje časove pevanja, drži radionice i predavanja, snima mjuzikle, sarađuje s istaknutim muzičarima Evrope, SAD-a i Srbije i održava solo koncerte u velikim halama Evrope.

Tokom svoje bogate umetničke karijere sarađivala je sa mnogim istaknutim džez muzičarima iz Evrope, Afrike i Amerike, među kojima su: Fric Pauer, Oliver Kent, Bob Muver, Mark Marfi, Johanes Enders, Stiv Vilijams, Šila Džordan, Endi Bej, Big Bend RTS, Stjepko Gut, Duško Gojković, Bojan Zulfikarpašić, Vasil Hadžimanov…

Džez – to je ta neuhvatljiva svežina koja prodire kroz svakodnevnu vrevu i gužvu pravo do naših srca, dotiče dušu i uliva sigurnost u sutrašnji dan. To je ta ljubav koja nikada ne prolazi, čuva i štiti od nevolja i problema. Zahvaljujući džezu, tom neiscrpnom izvoru emocija, naša duša otkriva slobodu, zato požurite i iskoristite priliku da uživate u svemu što pružaju ljubav i džez u izvedbi osećajne i talentovane Jelene Jovović!

 Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!