LOVEFEST 2020 – Park Jezero – ulaznice

 

LOVEFEST 2020
INFO ORGANIZATORA (16.07.2020): Događaj Lovefest 2020 se odlaže. Novi datumi su 03, 04 i 05. septembar. Ulaznice kupljene za prvobitne datume biće važeće.

LINE UP

Apollonia

Call Super

Dejan Milićević

Ilija Đoković

Jamie Tiller

Lakuti

Loco Dice

Marko Milosavljević

Michael Bibi

Nikola Vemić

Patrick Topping

Runy

Tama Sumo

Telephones

Vladimir Ivković & Lena Wilikens

Wiliam Djoko

Zaltan

 

Park Jezero
Park Jezero, 36210 Vrnjačka Banja

Miller Lovefest predložio mere za sigurnu zabavu ovog leta

Lovefest, 26. maj 2020. – Posle više od dva meseca držanja desetina hiljada fanova i posetilaca u neizvesnosti o tome da li će zvanično najbolji regionalni festival biti održan, Miller Lovefest je doneo odluku i obradovao sve one koji bi da muzičko leto provedu u Vrnjačkoj Banji.

“Doneli smo odluku da drastično smanjimo kapacitet festivala, pa ćemo tako sa oko 20.000 posetilaca, koliko je bio dnevni prosek posete Lovefestu, broj posetilaca ograničiti na samo 5.000 ljudi. Tih 5.000 posetilaca biće smešteno na prostoru površine dva hektara, a kao i ranijih godina očekuje nas pet muzičkih bina”, poručili su iz organizacije.

Kada je reč o konkretnim merama zaštite zdravlja i bezbednosti, na svim ulazima u festival biće obezbeđeni beskontaktni toplomeri, koji će meriti telesnu temperaturu svakom posetiocu. Onima sa povišenom temperatruom neće biti dozvoljen ulaz u prostor festivala. Takođe na svakom od ulaza biće postavljen dezinfekcioni tunel, kroz koji bi svaki posetilac morao da prođe. Svi posetioci festivala od organizatora će besplatno dobiti maske, koje bi na festivalskoj lokaciji, mogli da nose po potrebi. Takođe na samom festivalu postojalo bi nekoliko dezinfekcionih punktova dostupnih svima.

Kada je reč o zaposlenima na festivalu, svi radnici na ulazima, u obezbeđenju, na šankovima nosiće maske, vizire i rukavice.

Ipak, osim preventivnih mera koje je festival spreman da donese, potreban je jasan stav države o tome kako i pod kojim uslovima je moguće organizovati jednu tako veliku manifestaciju kao što je Miller Lovefest. Zbog toga predlažu konkretne korake.

“Vlada Srbije nedavno je donela mere prema kojima će studenti i svi mlađi od 18 godina moći da se testiraju besplatno kako bi prekinuli samoizolaciju, ili ukoliko žele da putuju u inostranstvo, a potreban im je negativan PCR test. Ovim putem dajemo konkretan predlog da se ova mera proširi i na studente i posetioce koji bi da ovo leto provedu kao turisti na nekom od festivala. Budući da gotovo 80% posetilaca Lovefesta čine upravo studenti na taj način doprinosimo ne samo potpuno bezbednoj zabavi, već i mogućnosti da svaki posetilac bez straha i potrebe za dodatnim troškovima ovo leto provede u Srbiji kako na Lovefestu, tako i na bilo kojoj drugoj manifestaciji u zemlji”.

Organizatori napominju da će, kao i do sada, pratiti i poštovati mere koje bude donosila Vlada Republike Srbije i da, ukoliko dođe do drugog talasa epidemije tokom leta ili pogoršanja zdravstvene situacije u zemlji, će festival odložiti ili pomeriti za neki drugi datum. Isto tako, ako Vlada bude donela mere po kojima povećava broj ljudi koji mogu biti na jednom mestu i ta brojka bude iznad 5.000 posetilaca, festival će shodno tim odlukama puštati i nove kontigente ulaznica u prodaju i povećavati kapacitet.

Izvor: Lovefest

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!