MuzikADA – Ulaznice Cafe Ceca

 

MuzikADA – Ulaznice
Cafe Ceca
Ada Ciganlija 54, 11000 Beograd
Muzikada – koncert klasične gitare u svitanje na Adi Ciganliji
Kafe Ceca, Ada Ciganlija, 15. avgust 2021. od 6h
15 AVG 2021 NEDELJA, 6:00

Drugu godinu za redom, naš mladi, višestruko nagrađivani gitarista, David Štrbac sa Cross Atlantic triom, održaće „Kocert u svitanje“ na Adi Ciganliji, u nedelju, 15. avgusta sa početkom u 6 časova.

Na repertoaru tokom jednočasovnog nastupa, umetnici će izvoditi dela Baha, Rogdriga, Regondija, De Falje i mnogih drugih autora, a očekuje se prisustvo oko 200 posetilaca.

O umetniku

David Štrbac pripada mlađoj generacijiumetnika. Muzičko obrazovanje započeo jeu „Mokranjcu“ u klasi profesora VladimiraRadulovića, zatim u muzičkoj školi„Stanković“ u klasi profesora Borisa Đujića.Trenutno studira na prestižnom bečkomuniverzitetu, a njegov profesor je čuvenigitarista i pedagog Alvaro Pjeri. Poredstudija, usavršavao se na majstorskimradionicama najpoznatijih svetskihumetnika gitare. Štrbac je za svoj radnagrađivan na domaćim i međunarodnimtakmičenjima, uključujući i nagradu Srpske akademije nauka i umetnosti za najuspešniji koncert sezone 2017/2018. Održao je solističke koncerte u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Engleskoj.Davidove nastupe možete pogledati i poslušati OVDE .

Za više informacija javite nam se putem email-a: muzikadafest@gmail.com

ili na telefon: 063284221.

Izvor: sutr Pod Jasenovima

 

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!