Nikola Vranjković – ulaznice Bitefartcafe Summer Stage

 

Nikola Vranjković – ulaznice

Bitefartcafe Summer Stage
Mali Kalemegdan 2, 11000 Beograd

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik, kompozitor i muzički producent. Više od jedne decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out sa kojim je snimio četiri studijska albuma: ”Crno Belo I Srebrno” 1994, ”Godina Sirotinjske Zabave” 1996, ”San Koji Srecan Sanjas Sam” 1998.

16 SEPT 2021 ČETVRTAK, 22:00

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik, kompozitor i muzički producent. Više od jedne decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out sa kojim je snimio četiri studijska albuma: ”Crno Belo I Srebrno” 1994, ”Godina Sirotinjske Zabave” 1996, ”San Koji Srecan Sanjas Sam” 1998. i “Ako iMas S Kim i Gde” 2005. godine.

Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna  – u pitanju je poseban fenomen koji na različite načine traje više od dvadeset pet godina. Album “Veronautika” je po glasovima slušalaca radija Beograd 202 proglašen za najbolji album 2017. godine.

Nikola Vranjković dobitnik je  nagrade “Strune od svetla” koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici.

Uz Nikolu Vranjkovića, nastupa sastav u kome su bubnjar Vladan Božilović, basista Miroslav Uzarević, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Prosle godine u ovo vreme odrzali su odličan koncert u Bitefartcafe-u, te su rešili da to ponove i ove godine na letnjoj sceni na Kalemegdanu. Kako i sami kaži – upravo letnju sezonu zatvaraju ovim koncertom i iskreno se nadaju uspesnoj klupskoj koncertnoj sezoni u buducim mesecima.

Izvor: Novi Bitefartcafe

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!