RETROSPEKTAKL – Hangar kod Luke Beograd – karte

RETROSPEKTAKL- karte

19. maj 2018

Hangar kod Luke Beograd

Cena ulaznice: 800 rsd

Velika nam je čast i zadovoljstvo da najavimo projekat pod nazivom RETROSPEKTAKL, verovatno najzanimljiviji konceptualni dogadjaj u 2018.godini kada je u pitanju elektronska muzika.

U subotu 19.maja, u prostoru hangara Luke Beograd, najpoznatiji srpski DJ – Marko Nastić proslaviće 20 godina svoje karijere događajem koji ćemo svi dugo pamtiti.

Pored jedinstvenog povoda za ovaj događaj, njegov koncept je zapravo ono što će ga učiniti različitim u odnosu na sve događaje pre i posle njega. Te večeri hangar Luke Beograd postaće veliki vremeplov koji će svojih 3.000 putnika povesti na do sada neviđeno muzičko putovanje kroz poslednjih 20 godina elektronske muzike.

Ovim vremeplovom upravljaće Marko i njegovih 20 drugara koji su zajedno sa njim obeležili domaću scenu elektronske muzike u poslednjih 20 godina.

Događaj započinjemo u 1997. a završavamo ga u 2017. godini, pri čemu se svakih 20 minuta smenjuje po jedna godina i u njoj po 4 najveća klupska hita koji su obeležili tu godinu – dakle numere koje svi dobro pamtimo i kojih se svi rado sećamo.

U back2back setovima, pored Marka celu noć će se smenjivati njegovih 20 kolega, koji će sa njim u revijalnim nastupima pred oko 3.000 posetioca prirediti spektakularnu retrospektivu svega najboljeg što poznajemo iz elektronske muzike.

I dok će za stare iskusne klabere ovo biti svojevrtan flash back i evociranje uspomena, za mlade generacije će biti jedinstvena prilika da u jednoj noći prođu sve što su propustili i saznaju kako je elektronska muzika evoluirala u onu kakvom je znamo danas.

Spremite se za neponovljivo muzičko putovanje koje ćemo svi dugo pamtiti, jer ovo svakako nije jedan od rejvova na kakve ste navikli, ovo je RETROSPEKTAKL.

Informacije i rezervacije:

Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!