TALE OF US – Hangar kod Luke Beograd

TALE OF US

Hangar kod Luke Beograd

22:00,
Saturday, 28. Oct 2017

Cena 1000 i  VIP 1500 din.

Vodeći tandem savremene elektronske scene Tale Of Us nastupiće 28. oktobra na prvom jesenjem Apgrade događaju u dobro poznatom Hangaru Luke Beograd. Italijanski duo za veoma kratko vreme je dostigao status hedlajnera najvećih svetskih festivala, a njihove “Afterlife” žurke na Ibici već posle prve sezone stale su rame uz rame sa žurkama kao što su “Cocoon” ili “Solomun+1”. Nakon što je publika prošlogodišnjeg Apgrade Weekenda na njih ostavila snažan utisak, Matteo i Carm su poželeli da njihov naredni dolazak u Beograd bude u “warehouse” formatu, i to upravo u famoznom Hangaru u kojem je Apgrade pre njih već ugostio imena kao što su Marcel Dettmann, Sven Vath ili Nicolas Jaar. Sa njima dolaze i još dve redovne gošće Afterlife žurki, britanska zvezda u usponu Vaal i beogradska tehno heroina Tijana T, dok će uvod u soničnu noć prepunu neobjavljene muzike koja tek dolazi za predstojeću 2018. godinu, izvesti duo domaćih selektora Akioki. Ograničen broj ulaznica po prvim cenama od 990 dinara za parter i 1490 dinara za VIP zonu, prodaju se na svim prodjnim mestima Eventima.

Tale Of Us čine nerazdvojni prijatelji Matteo Milleri i Carmine Conte, koji se tokom studija na SAE Institutu u Milanu udružuju u vodeći produkcijski duo današnjice, materijalizujući svoju neiscrpnu strast prema umetnosti, začetu još od detinjstva na koncertima klasične i avangardne muzike. Njihova prva izdanja, nastala na novoj adresi u Berlinu, odmah su skrenula pažnju nekih od najvažnijih izdavača kao što su detroitski “Visionquest”, belgijski “R&S” ili “M_nus” Ričija Hawtina. Naposletku, tada još mlada izdavačka kuća koju pokreće DJ Tennis, a danas već kolosalni “Life & Death”, postaje mesto sa koje će Tale Of Us lansirati jedan novi zvuk na sceni i sa sobom povesti jednu celu generaciju vrhunskih umetnika kao što su Recondite, Mind Against i Vaal. Nakon što je publika širom sveta oberučke prihvatila svež i savremen zvuk, a festivali počeli da se bore za njihove nastupe, i magazin Mixmag ih proglašava za najbolji DJ tandem, a od 2015. godine pa sve do danas, nalaze se u prva tri izvođača na Resident Advisor listi, a čak i prestižni “Deutche Gramophone” poznat po izdanjima najvećih kompozitora objavljuje njihov ambijentalni album, čime Tale Of Us, u jednom gotovo istorijskom trenutku, elektronsku muziku i zvanično svrstavaju u red najviše muzičke umetnosti. Istovremeno, i nekoliko hiljada posetilaca prošlogišnjeg Apgrade vikenda ostavili su u neverici posle nastupa koji je dotad bio apsolutni vrhunac kalemegdanskog festivala. Tale Of Us su publiku usisali u svoj svet – vozeći ih po krajnjim granicama delikatnih emocija uz vodeću elektronsku muziku današnjice.

Ovogodišnji Apgrade Weekend, održaće se od 7. do 9. septembra u rovu ispod Vojnog muzeja u Beogradu, a tokom tri noći na Kalemegdanu nastupaće Solomun, Sven Vath, Modeselektor, Michael Mayer, Amelie Lens, Konstantin Sibold, Vril i brojni drugi. I na ostalim Apgradedogađajima u prethodne dve godine slušali smo vodeće izvođače globalne elektronske scene kao što su Richie Hawtin, Nicolas Jaar, Dixon, Tale of Us, Ben Klock, Marcel Dettmann, Chris LiebingLoco DiceMiss Kittin, Recondite, Guy Gerber, Function, Agoria, Efdemin, Mathew Jonson i mnogi drugi.

Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!