Wine Masters 2021 – ulaznice Hyatt Regency

 


Prvi put u Srbiji i regionu – više od 60 vinarija sa visokom svetskom reputacijom na jednom mestu!

Ekskluzivna degustacija 250 vina iz čak 20 zemalja, isključivo sa ocenama od 90-100 poena kod vodećih svetskih kritičara – očekuje vas na Wine Masters-u 2021 u hotelu Hyatt, 09. decembra, od 14.00-21.00 čas, dan uoči početka 17. Beogradskog Salona Vina.

Ovo spektakularno vinsko putovanje vodiće od vas od Abruca do Alzasa, od Barose do Bolgerija i Burgenlanda, od Šampanje do Franćakorte i Penedesa, od Kjantija do Doura, od Fruške gore i Goriških brda do Kamptala, od Hercegovine do Istre i Marema Toskane, od Mendoze do Mozela i Montalćina, od Nape do Doline Rone, od Pulje do Riohe i Priorata, od Sardinije preko Sicilije do Santorinija, od Slivena do Sonome, od Šumadije do Stelenboša, od Tikveša do Tokaja, od Trentina do Pijemonta, od Tupungata do Doline Jare…

Velika svetska imena, fantastična vina, ikone svojih regiona, lideri modernih trendova, zvučni vinski poduhvati Stinga, Ronaldinja, Salvatorea Feragama, tihi majstori teroara i biseri butik vinarija, neka od omiljenih vina Roberta Parkera i Džejmsa Saklinga, šampioni biodinamike i alternativnih vinifikacija, veliki klasici koji traju decenijama i mnoge sorte spasene od izumiranja… sve vas to čeka na jednom mestu. Velika vina pratiće i prestižna selekcija delikatesnih zalogaja.

Spremite se za sedmočasovni vinski spektakl – Wine Masters 2021!

Dobro došli!

 

Ulaznice:
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.