Tako je(ako Vam se tako čini) – Jugoslovensko dramsko pozorište

 

Tako je(ako Vam se tako čini) – Jugoslovensko dramsko pozorište

 

ТРАЈАЊЕ ПРЕДСТАВЕ1ч 25’ без паузе
ПРЕМИЈЕРА04.06.2017.

Ко је та тајанствена госпођа Фрола што се доселила у наш комшилук? И зашто не живи заједно са зетом који је стално посећује и с ћерком која никад не излази и коју притом нико није видео! Какву то мистерију скривају, пред каквом ли су само несрећом из свог града избегли у наш?

То су питања која муче јунаке Пиранделове драме, становнике једне италијанске вароши. Немајући ништа – осим празнине – иза угледних и значајних друштвених маски које носе, они опсесивно и неуморно прекопавају и претражују животе других људи, верујући да могу открити истину.

Духовито, цинично и мудро дело нобеловца Луиђија Пирандела, великог италијанског драмског писца и једног од најзначајнијих реформатора драмског театра у двадесетом веку, садржи мотиве и идеје које снажно ођекују и у наше доба у ком је истина изједначена са информацијом, а саосећање с ближњима ишчезло пред жудњом за сензацијом.

Јелисавета Сека Саблић награђена је на фестивалу „Пургаторије“ у Тивту за најбоље глумачко остварење и наградом „Вељко Маричић“ на Међународном фестивалу малих сцена у Ријеци, док је на Фестивалу класике – Вршачкој позоришној јесени представа проглашена најбољом. Представа је гостовала још на Југословенском позоришном фестивалу у Ужицу, Позоришном пролећу у Шапцу, у ХНК у Загребу, СНГ Драма у Љубљани, у Лазаревцу, Руми, Чачку, Ваљеву

Играју:

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!