Ujka Vanja – Jugoslovensko dramsko pozorište

 

Ujka Vanja – Jugoslovensko dramsko pozorište

 

ТРАЈАЊЕ ПРЕДСТАВЕ1ч 30′ без паузе
ПРЕМИЈЕРА08.12.2018.

ЕГОН САВИН: Чехов је увео време у драму и драму у време. Његови ликови питају се може ли се промашено пренебрећи а протекло надокнадити. Заносимо се да време које је неповратно прошло, које је донело године и умор може у једном тренутку постати нестварно, да се може почети изнова са тачке на којој је све пошло погрешним путем. Али очекивана будућност не долази, новог живота, у ствари, нема.
Можете побољшати друштвене услове колико хоћете, али ће увек бити људи чије ће наде остати изневерене, амбиције неостварене, људи који ће се очајнички заљубљивати у жене које их не воле, који неће умети да искористе прилику која им се пружа. Неки ће више волети бескорисну лепоту и сопствену жртву него корист или добит.
Увек ће бити људи који ће бити несрећни из разлога које ниједно друштво није у стању да отклони зато што ти разлози нису политички ни социјални него егзистенцијални. Чеховљева драма уроњена је у време које доноси догађаје које ћемо видети и који ће нестати у времену које наставља да тече. „Ујка Вања” је прича о истицању времена, како се године наших живота претварају у месеце и дани у сате и минуте, а затим се уливају у бескрајну реку времена. Реку без обала

Играју:

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!