OTKAČENE – Ulaznice – Akademija 28

 

OTKAČENE – Ulaznice

Boris Milivojević
Monika Romić

Jovana Jelovac
Slavica Ljujić
Danica Radulović
Jovana Mladenović
Specijalni gosti: Savo Milošević i Marko Kon
Specijalni gost iz offa: Milorad Milinković Debeli (Tragač iz Potere)


Uloge:
Monika Romić
Boris Milivojević
Slavica Ljujić
Jovana Jelovac
Danica Radulović
Jovana Mladenović

Reditelj: Monika Romić
Konsultacije: Nikola Zavišić
Scenski pokret: Pjer Rajković
Scenograf: Tanja Žiropađa
Tekst: Slavica Ljujić

Muzika: popularni hitovi 80tih godina (Poslednja igra leptira, Sanja Ilić, grupa Zana, Bajaga, Žika.. kao i grupa Jinx)

Radnja predstave

“Otkačene” je prva urnebesna komedija / vodvilj / mjuzikl po ugledu na strane TV serije, koja prati zgode i nezgode jedne gradske porodice u njihovim pokušajima da žive kao “sav normalan svet”, da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način što im nikako ne polazi za rukom i što, naravno, dovodi do niza komičnih situacija.

Sestre Beba i Zaga (Monika Romić i Slavica Ljujić) su veoma bliske i potpuno različite – Beba juri karijeru, a Zaga muževe. Beba čeka odgovor za unapređenje u banci i krije svoga dečka, kolegu Voju (Boris Milivojević) jer se plaši da bi to moglo ugroziti njen poslovni autoritet.

Za to vreme, njena sestra Zaga, tuguje za bivšim mužem (Savo Milošević) i na sve načine pokušava da ga vrati. Njihova majka Nadežda (Jovana Jelovac) je zagledana u sebe, tačnije u svoj odraz u ogledalu u kojem ne želi da vidi ni jedan znak starenja i pokušava da Zaginog, sad već bivšeg muža, najboljeg plastičnog hirurga, nagovori da nastavi da je operiše bez novčane nadoknade.

Zagina komšinica Ana (Danica Radulović) traga za čovekom svog života. Možda je Zagina ćerka, tinejdžerka Lola (Jovana Mladenović), jedina u kući „normalna“… a možda i ne…

Ne propustite zgode i nezgode porodice Jovanović i ljudi koji ih okružuju jer će vas nasmejati do suza!

I na kraju – dajemo garanciju da ćete iz pozorišta izaći mnogo boljeg raspoloženja od onog s kojim ste došli! I to na 365 rata!

Više o predstavi: www.monicart.rs

Reč autora

“OtKAČENE” je novi domaći pozorišni komad koji govori o vremenu u kom živimo, kao i o stanju društva koje se nalazi na teškom ispitu sastavljenom od najrazličitijih pitanja.

Bavili smo se raznim temama, koje su društveno odgovorne, a provukli smo ih kroz komične situacije, situacije apsurda i situacije zabune – kroz razna pitanja:

Da li smo previše zagledani sami u sebe?

Da li su naši životi u opštoj površnosti i zbunjenosti izgubili smisao?

Da li je odnos između novih tendencija i starih vrednosti, sitnih interesa i raznih drugih zadovoljstava na najrazličitije načine, realan.

Da li je populizam plastične hirurgije doneo sreću ili ipak nesreću ljudima…

Sam naslov može i treba da se protumači kao homonim, tj. publici je ostavljeno da protumači da li su naše junakinje bleskaste pa su i otkačene ili nisu ostvarile ciljeve pa su otkačene a možda su i o(t)kačene..ili sve to zajedno.

Ovaj pozorišni komad dotiče se najrazličitijih pitanja i problema, kroz koje prolaze žene danas u poslovnom, muško-ženskom, porodičnom, kao i prijateljskom odnosu.

Podrška, ljubav i sigurnost, u okviru jedne porodice,  su stvari koje čine njihov odnos, kao i šale na međusobni račun koje su sastavni deo njihovih života još od vremena najranijeg detinjstva i njihov specifičan odgovor na sve probleme koji ih okružuju. Njihovi načini rešavanja problema možda mogu pomoći publici da se zagleda u sebe i možda nađe svoj način razrešavanja dilema I problema koji su neminovni u životu..

Naše junakinje imaju partnere, buduće, bivše, skrivene želje, otvorene ambicije…i njihovi odnosi su izgrađeni na realnim životnim situacijama, ali koje, kada se dešavaju nekom drugom su veoma bizarne i komiče.

 Ukratko, potrudili smo se da se u našem komadu mogu pronaći sve generacije, u okviru jedne porodice.

(Izvor: MoniCart Produkcija, www.monicart.rs)

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!