PREMIJERA PREDSTAVE “BITANGA U BOJI” – ulaznice Akademija 28

 

PREMIJERA PREDSTAVE “BITANGA U BOJI” – ulaznice

Ugledni tajkun, koji ulaskom u kulturu pere svoju biografiju, angažuje dva glumca i dve glumice da pripreme pozorišni komad po svojoj želji i da to bude prva predstava u pozorištu koje će on finansirati. U radu na novoj predstavi, glumačku ekipu opterećuju medjusobne razmirice, sputane i nesputane strasti, trka za preživljavanjem, neostvarene ambicije…  


Ugledni tajkun, koji ulaskom u kulturu pere svoju biografiju, angažuje dva  glumca i dve glumice da pripreme pozorišni komad po svojoj želji i da to bude prva predstava u pozorištu koje će on finansirati. U radu na novoj predstavi, glumačku ekipu opterećuju  medjusobne razmirice, sputane i nesputane strasti, trka za preživljavanjem, neostvarene ambicije… Opredeljuju se da u sadašnje vreme presele „Gospodju ministarku“, „Romea i Juliju“ i „Koštanu“. Tada cela priča prersasta u urnebesnu komediju u kojoj će gledaoci prepoznati sve ono što svakodnevno preživljavaju, čitaju u novinama ili gledaju na televiziji, pa će se na kraju predstave iskreno upitati: da li je sve ovo zaslužilo smeh ili neka druga osećanja?

Pozorišni komad „Bitanga u boji“ napisao je Vanja Bulić, dobitnik nagrade „Radoje Domanović“ za 2020 godinu, a režirala je Tea Puharić. Izuzetnu glumačku ekipu čine Miloš Djordjević, Maja Šarac, Milan Čučilović i Tijana Upčev. Producent Agencija Scena.

Izvor: Agencija Scena

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!