RIALITI OBRAČUN – AKADEMIJA 28

RIALITI OBRAČUN

27. novembra u 20h u Akademiji 28.
 

Režija: Rade Vukotić – Agencija PRIZOR

lica:

ANĐELKO …………………………………………………………………..IVAN BEKJAREV

Vremešni biznsimen i političar. Napredovao uvek se šlepujući uz vlast. Beskrupulozan. Živi dvostruki život. Uz Kokanu preživljava drugu mladost i spreman je da plati svaku njenu želju i laž. Nasilni Švaba ga natera da pokaže i svoju animalnu stranu, spremnost da ubije samo da bi sačuvao društveni status i ljubavnicu.

 ŠVABA……………………………………………………………………IGOR DAMNJANOVIĆ

 Momak čiji su roditelji radili u inostranstvu. Odrastao u Beogradu, kod babe. Pokušao da studira. Izuzetno inteligentan i duhovit. Nezaposlen, ljut na sve i svakoga. Imao ljubavnu aferu u rialitiju sa Kokanom, koja u tabolidima izmišlja priče blateći ga i tako pokušava da produži preko noći stečenu i ničim zasluženu slavu. On je pronalazi u apartmanu njenog novog “dečka”, vremešnog Andjelka, oca troje dece.

KOKANA…………………………………………………………………………DANINA JEFTIĆ

Došla u Beograd iz unutrašnjosti. Upisala fakultet. Otac i majka ostali bez posla, pa se ona dovija kako da dodje do novca. Jedan od načina je rialiti šou i pristajanje na javnu blamažu. Posle izlaska iz rialitija, upoznaje Andjelka, koji zarad njene odglumljene ljubavi, izdržava i nju i njenu poorodicu. Spremna na sve, kao vučica ostavljena da preživi oslanjajući se samo na sebe.

Kratak sadržaj:

Dvoje učesnika rialiti šoua, Kokana i Švaba, posle izlaska iz rialitija nastavljaju da žive u svakodnevnom životu kao što su to radili na televiziji. Nesporazum nastaje, kada se u njihov život umeša vremešni biznismen, Andjelko, koji živi po pravilima novog srpskog poretka, smatrajući da je sve dozvoljeno onome ko ima pare i moć. U sudaru svakodnevne i virtuelne stvarnosti, vrcaju varnice koje izazivaju i smeh i suze.

Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!