DECA NA INTERNETU 2 – Dom omladine Beograda – Ulaznice

 


Predstava „Deca na Internetu 2“, kroz tri istinite priče, koje su se dogodile u poslednjih godinu dana u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji, predstavlja mladoj populaciji koje su to najveće opasnosti koje vrebaju na Internetu, najviše na društvenim mrežama.

U KANDŽAMA PEDOFILA
Stefan (16) Antonije Petrović
Branimir (60) Zoran Todorović / Goran Balančević
Anđela (14) Maja Marin / Nađa Stjepanović
Nina (14) Malena Jovanović / Teodora Marković
Brankica (15) Nina Đorđević / Jovana Milak
Teodora (15) Mila Miljković / Tamara Radović
Vera (13) Bojana Kužet / Anastasija Mitić
Gabrijela, Verina majka Milica Terzić / Nađa Marjanović
Inspektorka Dijana Belošević / Katarina Zorić

PLAVI KIT
Filip (15) Dimitrije Todorović / Marko Miljković
Nemac (15) Andrej Tomin
Suna (17) Nađa Marjanović

UNIŠTENJE
Miona (12) Ana Knežević / Ksenija Žugić Dacić
Čeda, Mionin brat (10) Andrej Tomin
Nada, Mionina drugarica (12) Katarina Ivanović / Jovana Milak
Ivona, Mionina drugarica (12) Maša Petrović / Anka Aćimović
Aleks, dečak (13) Nikola Đorđević / Pavle Vilotijević

Krajem 2012. godine Studio Centar je realizovao jednu od najuspešnijih pozorišnih predstava za mladu publiku „Deca na internetu“, koja se kroz četiri različite priče bavila zloupotrebom dece na internetu. Predstava je igrana pune tri godine i videlo ju je više od 3.000 gledalaca.
Pet godina kasnije, odlučujemo se da napravimo novu predstavu, koja će, prateći nove tehnološke trendove obraditi istu temu ali na novi način. Kroz tri istinite priče, koje su se dogodile u poslednjih godinu dana u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji, pokušaćemo da predstavimo mladoj populaciji koje su to najveće opasnosti koje vrebaju na internetu, najviše na društvenim mrežama. Pored same predstave, učesnici u predstavi, a kasnije i gledaoci, proći će kroz niz edukativnih radionica i predavanja, kako bi edukacija mladih bila što kompletnija.

“U KANDŽAMA PEDOFILA”
Tri devojčice upadaju u zamku pedesetogodišnjeg pedofila, koji putem društvenih mreža pokušava da ih zavede. Najhrabrija među njima, obratiće se za pomoć majci, koja će u saradnji sa policijom otkriti monstruma koji je deo velikog regionalnog pedofilskog klana.
“PLAVI KIT”
Priča o dečaku, zavisniku od internet igrica, koji biva uslovljen da započne ozloglašenu igru “Plavi kit”. Kroz pedeset zadataka, koji se stavljaju pred njega, dečak počinje da izvršava najstrašnija naređenja, kroz koja će biti potpuno slomljen – psihički i fizički. Zahvaljujući prijatelju koji u poslednjem trenutku shvata ozbiljnost situacije, dečak pre izvršenja poslednjeg zadatka (samoubistvo), uspeva da prekine igranje ove jezive igre.
“UNIŠTENJE”
Devojčica, koja je odbačena od strane svojih drugarica, pronalazi utehu u četovanju sa jednim svojim vršnjakom preko jedne društvene mreže. Ne sluteći, da joj taj vršnjak nije prijatelj, postaje žrtva vršnjačkog nasilja iz kojeg ne može da se izvuče.

Sve tri priče, govore o nepažnji mladih ljudi, kao i o nepoznavanju pravila ponašanja na internetu. Takođe, priče jasno stavljaju do znanja koliko je uloga roditelja i nastavnika važna kada je ova tema u pitanju. Predstava je namenjena svoj deci, koja su počela da koriste internet, kao i nastavnicima i roditeljima koji moraju da budu upoznati sa svim opasnostima, kako bi na vreme mogli da spreče da njihova deca budu žrtve interneta.

(Izvor: studiocentar.com; domomladine.org)

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!