PEVAJ, BRATE 2 deo – Dvorana Doma Sindikata

PEVAJ BRATE 2 deo - Dvorana Doma Sindikata, Tiket Klub
PEVAJ BRATE 2 deo - Dvorana Doma Sindikata, Tiket Klub

PEVAJ, BRATE 2 deo

MARIJAN, U DŽEIL & FAJTAPONOVO

5. juna sa početkom u 20i30h

DVORANOM DOMA SINDIKATA i celokupnom ekipom odigramo u humanitarne svrhe predstavu PEVAJ BRATE 2 po tekstu Stevana Koprivice u kojoj igraju: Andrija Milošević, Milan Vasić i Milan Kalinić, 5. juna sa početkom u 20i30h u velikoj sali Dvorane Doma Sindikata.

Od prodaje ulaznica biće uplaćen na dinarski ŽIRO RAČUNI Vlade Srbije za otklanjanje posledica vanrednih okolnosti – poplave.

 

STEVANA KOPRIVICA

Na vrhu Evrope – misija Evrovizija

MARIJAN Dević ……………….Andrija Milošević

Goran Ćirković, zvani FAJTA…………… Milan Kalinić

Uroš Džemić, umetničko ime U DŽEIL…..Milan Vasić

Producent:MILUTIN BATA KARADŽIĆ Produkcija FaVI 2013.

 

Kratak sadržaj:

U Džeil, Marjan Dević i Fajta su ostvarili najludje snove. Izabrani su da brane boje Srbije na Eurosongu! Eurosong se, bar u ovoj komediji, održava u Albaniji, Djirokatsri, gradu koji je starijim gledaocima poznat kao rodni grad Envera Hodže. Naravno, mi smo u modernoj i samo još malo pa ujedinjenoj Evropi i taj podatak nije od presudne važnosti. Bend „ Pevaj brate“ u trenutku kada počinje ova smešna i pomalo gorka priča, čeka da bude pozvan na scenu i „ otpraši“ svoju pesmu koja se visoko kotira na evrovizijskim kladionicama. Postoje tu mali problemi, svi predstavnici su sabijeni u bivše bunkere, nisu na glamuroznom bekstejdžu, jer su se na generalnoj probi potukli predstavnici Grčke i Nemačke. Zbog mira u kući i Evropi organizator drži izvodjače razdvojenim. Našim junacima to ne smeta. Spremni su da se popnu na muzički krov Evrope. Ali, nerešeni politički odnosi u našem delu Evrope, te karakteri naših junaka učiniće da misija Evrovizija postane gotovo nemoguća misija.

Cene ulaznice: 500 din.

        

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!