Stand up – Žene koje pričaju – Ulaznice – KOMBANK DVORANA, Jazz Kantina Lisabon

 

Stand up – Žene koje pričaju – Ulaznice

KOMBANK DVORANA, Jazz Kantina Lisabon
Dečanska 14, 11000 Beograd

,,Tri žene. 10 godina komičarskog iskustva. 100 godina poročnog života. A one i dalje stoje. I pričaju.”

27 JUN 2020 SUBOTA, 20:00

Žene Koje Pričaju – ŽKP

Stand Up Comedy Show

,,Tri žene. 10 godina komičarskog iskustva. 100 godina poročnog života. A one i dalje stoje. I pričaju.”

Ana Zlatanović

Ana je rođena i živi već 33 uzastopne godine. Ima jako živopisnu porodicu i spremna je da o njima priča. U životu je bila sve – branila je Srbiju od terorizma kao operater kontradiverzione kontrole aerodroma Nikola Tesla, slušala je žalbe korisnika u call centru i bila full time alkos. A kako je sve to izgledalo iz njene perspektive – dođite da čujete na našem sledećem nastupu.

Jelena Mandarić

Jelena je iz Alibunara i laborant je po struci. Okačila je rukavice o klin i rešila da krene trbuhom za kruhom. Pošto je bukvalista, završila je u Zagrebu, gde je započela svoju stand-up karijeru. Kada je shvatila da njenom trbuhu više prija hleb, vratila se u Beograd. Veliki ljubitelj sporta, bavila se košarkom gde je bila bedem odbrane u ekipi, i tu se njena sportska karijera i završava. Želi da pronađe svoj debeli ‘lad, obogati se, kupi barku i postane gusar.

Jagoda Jovanović

Jagoda voli da kaže da ne voli da priča o sebi u trećem licu. Jagoda laže.  Puno puta u životu je otišla na samo jedno piće i nikada se nije probudila pijana na wc šolji sledećeg dana. (Vidi gore.) Ništa je ne može nasmejati kao tri čaše piva na stolu. Možda ih ne vidi, ali im se istinski raduje. Posle nekoliko mamurluka u tridesetoj krilaticu: ,,Život počinje u tridesetoj.” zamenila je jutarnjim pozdravom u ogledalu: ,, Svi ćemo umreti.” Duboko veruje da bi svet bio bolje mesto kada bi se svi ljudi više drogirali i seksali. Njen život je njena poruka. Pre stand-up-a,  predstavljala je svoju zemlju kao mlada diplomatkinja u Meksiku i Beču. Ovom prilikom želi da se zahvali svima koji su redovnim plaćanjem poreza državi omogućili da se ona tamo lepo provede. Najveće životno dostignuće joj je pet godina mlađi muž.https://www.facebook.com/zenekojepricaju/

https://www.instagram.com/zene_koje_pricaju/

Izvor: Dvorana Doma Sindikata

 

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!