KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT – SRC Tašmajdan – ulaznice

 

KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT

***OBAVEŠTENJE*** 

Obaveštavamo vas da se predstava “Kakva ti je žena, takav ti je život” Dragana Marinkovića Mace, zakazana za večeras na Tašmajdanu, otkazuje se zbog najavljenih loših vremenskih uslova.

Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima potrebno je da kupci ulaznica pošalju email na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica.

NOVI DATUM 17.09.2021.

KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT


INFO ORGANIZATORA ( 19.07.2021. ):

“Obaveštavamo Vas da iz tehničkih i epidemioloških razloga, organizator Pro Scena zakazane koncerte Vlatka Stefanovskog, Masima Savića, kao i predstavu Dragana Marinkovića Mace, u dogovoru sa Upravom Tašmajdana, kriznim štabom i umetnicima, prebacuje za nove termine u septembru. Svi događaji će se i dalje održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije. Kupljene ulaznice važe i za nove datume, a ukoliko nekome oni ne odgovaraju mogu ih vratiti na prodajnim mestima Tickets.

Dragan Marinković Maca sa svojom urnebesnom hit komedijom „ Kakva ti je žena, takav ti je život“, koja je već uveliko osvojila region, će nastupiti u petak 17.septembra, Masimo Savić će svoje mnogobrojne hitove izvesti u subotu 18.septembra, a virtouz Vlatko Stefanovski i V3 trio u nedelju 19.septembra. Svi događaji počinju u 21h.

Organizatori se unapred izvinjavaju i zahvaljuju na razumevanju što ne može sve da se sprovede kako je planirano, ali se nadaju da odgovaraju ponuđene opcije i sigurni su da će publika uživati.

Hvala na razumevanju.”

 

KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT


Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!