Crvena Zvezda – Makabi – Kombank arena

Crvena Zvezda - Makabi - Kombank arena
Crvena Zvezda - Makabi - Kombank arena

 

Crvena Zvezda – Makabi

Kombank arena

05.03.2015.

Evroliga Top 16

Košarkaši Crvene zvezde će u četvrtak 5. marta u Kombank areni od 20 sati i 45 minuta dočekati aktuelnog šampiona Evrope –Makabi. Dan pre toga Crvena zvezda proslaviće veliki jubilej – 70 godina postojanja.

Upravo iz tog razloga utakmica devetog kola E grupe Top 16 faze Evrolige sa višestrukim šampionom Izraela i prošlogodišnjim pobednikom Evrolige biće svojevrsna prilika da Zvezdaši uz pravi košarkaški spektakl obeleže rođendan voljenog kluba. Da bi se napravila atmosfera po kojoj je Zvezda prepoznatljiva u svetu i pokazala sva veličina kluba koji je u prethodnih 70 godina osvojio pregršt trofeja i dao mnogo vrhunskih asova neophodno je da Kombank arena bude ispunjena do poslednjeg mesta. Bez svake sumnje, takva slika obići će svet i pokazati Zvezdinu snagu i njenu neraskidivu vezu sa navijačima. Zato pozivamo navijače da u što većem broju dođu u Kombank arenu i pruže podršku Zvezdinim košarkašima i svojim navijanjem im pomognu u pokušaju da ova rođendanska proslava bude uveličana i pobedom nad prvakom Evrope. Biće to težak zadatak koji je samo uz veliku pomoć navijača i njihovu energiju sa tribinu ostvariv.

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom, u sezoni 2014/2015, u Evroligi svoje mečeve kao domaćin igra u Kombank Areni. Crveno-beli košarkaši takmiče se u Top 16 fazi zajedno sa klubovima Real Madrid, Galatasaraj, Žalgiris, Makabi, Barselona i Panatinaikos.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!