Crvena Zvezda mts – CSKA u “Štark Areni” – Ulaznice

 

Crvena Zvezda mts – CSKA igra se u petak od 19 časova u “Štark Areni”

PRODAJA KARATA ZA CSKA OD SREDE

Košarkaši Crvene zvezde nakon pauze, naredni meč Evrolige odigraće protiv još jednog kandidata za najviši plasman, ekipe CSKA.

Prošlogodišnji osvajač Evrolige, stiže kao četvrtoplasirani tim na tabeli sa skorom od 16 pobeda i 8 poraza. Sa druge strane naš klub je i dalje u borbi za što bolji plasman na tabeli I uz bučnu podršku sa tribina, podvig u borbi sa ruskim timom je moguć!

Klub će se do utakmice sa CSKA dodatno oglasiti oko svih važnih organizacionih i servisnih informacija vezanih za ovu utakmicu na kojoj naši gledaoci mogu da očekuju još jedan spektakl, ne samo vezan za dešavanja i utakmicu na terenu.Crvena zvezda još jednom podseća kako se ne bi stvarale gužve, Vaše ulaznice nakon online kupovine možete preuzeti na nekoj od glavnih Ticket Vision blagajni (Štark Arena, Ušće Shopping Center, Bilet Centar i Dom omladine Beograda). Takođe, ulaznice je moguće preuzeti i na dan događaja na mestu dešavanja, minimum dva sata pre početka događaja. Molimo Vas da odštampate elektronsku poruku (Potvrda kupovine), ponesete validan lični dokument sa slikom i proverite radno vreme blagajne.

Utakmica Crvena Zvezda mts – CSKA igra se u petak od 19 časova u “Štark Areni”.

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!