KK Crvena Zveza – Real Madrid – Štark Arena – ulaznice

 

PRODAJA KARATA ZA REAL MADRID POČINJE U PONEDELJAK – ulaznice

07.11.2019

Štark Arena

KK Crvena zvezda mts vratio se na pobednički kolosek. Nakon trijumfa u ABA ligi nad Mega Bemaksom, savladan je Himki i to vrlo ubedljivo – 90:78. Rezultat možda i ne opisuje na najbolji način predstavu crveno-belih koji su u jednom trenutku vodili i 27 razlike, dominirali na terenu i crpeli energiju sa tribina tokom čitavih 40 minuta.

Već u nedelju izabranike Andrije Gavrilovića čeka gostovanje Ciboni u Zagrebu, a u četvrtak u Beograd dolazi slavni Real Madrid. Kalendar je prema Crvenoj zvezdi nemilosrdan, ali je ekipa pokazala da ne traži izgovore i da je prava kada je važno. Naravno, podrška sa tribina je izrazito bitna da bi crveno-beli u svakom narednom izazovu prikazali energiju koja je protiv Himkija bila presudna.

Zato, u četvrtak 7. novembra ”Štark arena” mora da bude ”šesti igrač” crveno-belih! Gost je jedan od pretendenata na evropski tron, preiskusna ekipa koja zna kako se osvaja Evroliga, ali koja je i u prošlosti sa bremenom favorita ostala kratkih rukava prilikom dolaska u Beograd. Faktor publike je za Crvenu zvezdu od neprocenjivog značaja!

„Štark Arena” od 2013.godine povratka u Evroligu, pa završnice Evrokupa, do danas, bila je svedok brojnih velikih utakmica crveno-belih, a pune tribine, brojni rekordi , sjajne koreografije, crveno-bele tribine i velike pobede, bile su domaći zadatak za mnoge u Evroligi. Sve to nam govori da sledi još jedan veliki spektakl!

Klub će se do utakmice sa Real Madridom dodatno oglasiti oko svih važnih organizacionih i servisnih informacija vezanih za ovu utakmicu na kojoj naši gledaoci mogu da očekuju još jedan spektakl, ne samo vezan za dešavanja i utakmicu na terenu.

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!