KK Crvena Zvezda – Baskonija

KK Crvena Zvezda – Baskonija

23.novembra od 21h

KK Crvena zvezda mts dočekuje u četvrtak 23.novembra od 21 sat ekipu “Baskonia Gasteiz” u utakmici 9.kola Evrolige.

Od utorka prodaja karata za “Baskoniu”

Prodaja karata za utakmicu 9.kola Evrolige Crvena zvezda mts – Baskonia Vitoria Gasteiz počinje u utorak. U “Beogradskoj Areni” i dva video bima, kako bi svi koji dođu da bodre košarkaše, mogli da prate i fudbalsku utakmice BATE Borisov – Crvena zvezda!

Ova utakmica označava kraj još jednog izuzetno teškog ciklusa za crveno-bele tokom koga su odigrali dve utakmice sa kandidatima za trofej Evrolige, ekipama CSKA i Olimpijakosa, ali i gostovali na vrlo neugodnom parketu u Zadru u utakmici ABA lige na kojoj su, kao prioritetnom takmičenju za ovu sezonu, imali imperativ pobede.

Meč u “Beogradskoj Areni” ovoga puta imaće i vrlo interesantnu “predigru” pošto će fudbaleri našeg sportskog društva, istog dana u beloruskom Borisovu igrati od 19 sati izuzetno važan meč Lige Evrope. Zato se KK Crvena zvezda mts pobrinuo da svi koji žele da isprate u potpunosti “evropski četvrtak” fudbalera i košarkaša, a ostaju u Beogradu, pogledaju i meč fudbalera, jer će u “Areni” biti postavljena dva velika video bima na kojima će svi unutar dvorane moći da prate i bodre crveno-bele u važnoj utakmici za plasman u narednu fazu.

 Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!