KK Crvena zvezda – CSKA – Kombank arena

KK Crvena zvezda – CSKA

Kombank arena

29.12. četvrtak u 19 časova 2016

Utakmica 15.kola Evrolige i ujedno poslednja u kalendarskoj 2016.godini između KK Crvena zvezda mts i CSKA iz Moskve igraće se u četvrtak u 19 časova u “Kombank Areni”.
Karte za ovu utakmicu koja pretsatvlja i reprizu prošlosezoskog četvrtfinala Evrolige, prodavaće se od utorka u 10 časova u svim poslovnicama Eventima, i putem “online” prodaje.
Ekipa Dejana Radonjića ovom utakmicom završava izuzetno tešku seriju mečeva u decembru, tokom koje su odigrali 9 mečeva za samo 27 dana i beležili velike pobede u oba takmičenja: protiv Reala, Makabija, Budućosti, Cedevite…
Zato, KK Crvena zvezda mts još jednom poziva sve pristalice našeg kluba i ljubitelje košarke da dođu u četvrtak u “Kombank Arenu” i ispune je do poslednjeg mesta – DA POZDRAVE ŠAMPIONE: da podrže ove momke, trenera Dejana Radonjića, da podrže Crvenu zvezdu!
Košarkaši Crvene zvezde mts uspehe u Evroligi, postizali su u velikoj meri i zahvaljujući podršci sa tribina kojom malo koji klub u Evropi može da se pohvali. Zato, više nije važno ko dolazi u goste Crvenoj zvezdi – Armani, Real, Fenerbahče, Barselona, CSKA…već je važno da igra Crvena zvezda!
Cene karata za utakmicu Crvena zvezda mts – CSKA Moskva su ostale nepromenjene, kao i za mečeve sa Barselonom, Armanijem i Baskonijom:
Meč Crvena zvezda mts – CSKA u četvrtak počinje u 19 časova, kapije “Kombank Arene” biće otvorene u 16.30 uz detaljne kontrole i preglede na tri ulaza (Sever, Istok i Zapad). I ovom prilikom ulaz JUG će zbog nephodnih radova biti zatvoren. Za ovaj meč važe posebni bezbednosni protokoli, pa apelujemo da se u dvoranu ne unose plastični upaljači, kovani novac i sitna kozmetika jer je KK Crvena zvezda mts i ove sezone kažnjen sa 3500 eura kao poslednje upozorenje zbog bacanja upaljača i plastičnih flašica ka terenu.

Sve informacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.