KK Crvena Zvezda – Olimpijakos – Štark Arena – ulaznice

 

KK Crvena Zvezda – Olimpijakos

Štark Arena

20.21.2019.godine od 19 časova u “Štark Areni”.

PRODAJA KARATA ZA OLIMPIJAKOS OD UTORKA

Košarkaši Crvene zvezde mts putuju u utorak u Moskvu gde ih očekuje prvi od dva meča „duplog programa“ koje crveno-beli igraju ove nedelje u Evroligi.

Odmah nakon Moskve i utakmice sa CSKA, već u petak, u Beograd stiže pirejski Olimpijakos, a KK Crvena zvezda pušta dnevne karte u prodaju za utakmicu 15.kola EL u utorak od 10 časova.

Ulaznice:
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Tradicionalna akcija “Crveno-bela krv”

Tradicionalna akcija “Crveno-bela krv”  biće ponovo organizovana, ovoga puta u utorak 17.decembra ponovo na tradicionalnom mestu – u Medija centru stadiona “Rajko Mitić”.

Nova humana akcija će trajati od 10 do 18 časova.

Ovoga puta  svi navijači koji budu dali krv – dobiće ulaznice za košarkaški meč Crvene zvezde i Olimpijakosa u Evroligi koja se igra u petak 20.21.2019.godine od 19 časova u “Štark Areni”.

KK Crvena zvezda mts koji se uvek rado odazivao i pomagao u ovakvim društveno-korisnim akcijam,a podseća da uz mogućnost da nekom spasite život, ovoga imaćete priliku da pomognete i našim košarkašima da ostvare što bolji rezultat protiv Olimpijakosa.

Nove zalihe krvi su uvek neophodne, a  svaka prethodna akcija prikupljanja krvi je imala izuzetan odziv, pa KK Crvena zvezda poziva sve koji mogu I hoće da daju krv, da tako bude I ovoga puta!

Krv mogu da daju sve osobe uzrasta od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola.