LORD OF THE DANCE – KOMBANK Arena

LORD OF THE DANCE - KOMBANK Arena, Tiket Klub
LORD OF THE DANCE - KOMBANK Arena, Tiket Klub

LORD OF THE DANCE

KOMBANK Arena

18.03.2014. u 20h

Najveća svetska plesna senzacija “LORD OF THE DANCE”

nastupiće ponovo u KOMBANK Areni, 18. marta. 2014.

 

Majstori plesa Lord of the dance, posle više nego uspešnih nastupa koji su zadivili publiku i ,,zatresli’’ Kombank Arenu, 18. marta ponovo dovode predstavu koju nazivaju čudom modernog sveta!

Ulaznice za nastup trupe čuvenog irskog plesača Michaela Flatleya Lord of the dance,koji će se održati u Kombank Areni 18. marta  2014. godine, su od danas  u prodaji. 

Ulaznice će biti po cenama od 2200, 2500, 2900, 3300 i 4000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Tiket Kluba.

« “Lord of the Dance” nije koncert, niti predstava, a ne može se svrstati ni u balet. To je bajka… ‘’ – pisali su naši mediji nakon prethodnog nastupa.

Ova univerzalna postavka Majkla Fletlija gotovo da ne silazi sa lista najprodavanijih predstava i sa pravom se nametnula kao vodeći plesni spektakl u svetu.  Za 18 godina koliko postoje, prerasli su u profesionalnu organizaciju koju čine dve stalno aktivne trupe koje nastupaju po celom svetu. Najbolji plesni šou na svetu do sada je oborio više svetskih rekorda. 

Iako nisu deo popularne kulture, ,,leteci Irci’’ mogu da se pohvale time da dobra koreografija, muzika, prica i kombinacija svega toga zajedno puni svetske arene od  Meksika do Moskve i od Tokija do Teksasa.

Igra puna života, energije i emocije, kostimi i najuvežbaniji igrači na svetu, dovoljni su razlozi da ne propustite ovaj muzički događaj.

Budite deo irske magije u KOMBANK Areni!


Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!