MEN’S EHF EURO 2020 QUALIFIERS – Srbija – Hrvatska – Štark arena

 

MEN’S EHF EURO 2020 QUALIFIERS – Srbija – Hrvatska

Štark arena

11 APR 2019 ČETVRTAK, 18:00

Rukometni savez Srbije obaveštava sportsku javnost da će utakmica trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020 između reprezentacija Srbije i Hrvatske biti odigrana u “Štark areni”.

Termin utakmice ostaje isti – četvrtak, 18 časova.

Za gledaoce sa kupljenim VIP ulaznicama obezbeđena su mesta u VIP loži bez povraćaja novca.

Rukometni savez Srbije poziva sve ljubitelje sporta da podrže nacionalni tim pod svodovima arene koja pamti uspešnu organizaciju tri velika takmičenja 2012. i 2013. godine na kojima su osvojene dve srebrne medalje (EP 2012 muškarci i SP 2013 žene).

Muška seniorska rukometna reprezentacija igra kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2020. godine, gde se u grupi pored naše reprezentacije nalaze još i selekcije Hrvatske, Belgije i Švajcarske.

Reprezentacija Srbije se konačno vraća u Beograd, nakon gotovo pet godina, gde će odmeriti snage sa Hrvatskom reprezentacijom. Naredna utakmica za plasman na muško evropsko prvenstvo koje će se održati u Norveškoj, Švedskoj i Austriji u januaru 2020. godine, između reprezentacija Srbije i Hrvatske, će se odigrati 11. aprila 2019. godine od 18:00 časova u hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu.

Ne treba napominjati rivalitet između naše dve reprezentacije, neizvesne mečeve sa prepunim dvoranama gde god da se igra, ali i izuzetne odnose dva saveza.

Hala „Aleksandar Nikolić“ će i ovog puta biti premala da bi primila sve koji bi želeli da budu deo ovog spektakla, sa želјom i nadom da će naša reprezentacija doći do dva izuzetno važna boda, koji bi predstavlјali veliki korak i napredak na putu ka evropskom prvenstvu.

SREĆNO ORLOVI!

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!