TWC 2016 Counter Strike:Global Offensive – KOMBANK Arena

TWC 2016 Counter Strike:Global Offensive

08. i 09. oktobar 2016 

KOMBANK Arena

Gejmeri pripremite se

Svetsko prvenstvo Counter Strike:Global Offensive i ove godine u Beogradu

Beograd, 14. septembar 2016 – Ako ste jedan od 226 miliona fanova igre Counter Strike ili eSporta uopšte, koliko trenutno ova zajednica broji u svetu, onda vas očekuje uzbudljiv početak oktobra. I ove godine, u organizaciji E-FRAG-a, Beograd će biti domaćin Svetskog turnira Kaunter Strajk (Counter-Strike):Global Offensive (CS:GO) pod nazivom TWC 2016. Ovogodišnje finalno takmičenje biće održano u Kombak Areni od 8. do 9. oktobra, a zvanični računar turnira biće OMEN X by HP Desktop, prepoznatljiv po odličnim gaming performansama.

Na ovogodišnjem događaju učestvovaće osam nacionalnih timova sa 6 kontinenata – Evrope, Južne i Severne Amerike, Azije, Afrike i Okeanije.

Kao i prethodne godine, organizatori su obezbedili live stream finala na AZUBU.TV/EFRAGTV i pozivaju sve ljubitelje gejminga da uživaju u akciji.

Na završnici turnira u Beogradu biće 8 nacionalnih timova, koji će braniti boje svojih zemalja, a među koje su se za sada kvalifikovali timovi Tunisa, Singapura, Australije, SAD-a i Argentine. Preostala tri tima biće poznata u narednih mesec dana. Nagradni fond iznosi100.000 dolara.

Pored uzbudljivog finala, fanove gejminga i sve zainteresovane očekuje mnoštvo zabavnih aktivnosti, aktivacija i vrednih nagrada.

„Velika je čast organizovati ovakvo takmičenje u našoj zemlji u jednoj od najpopularnijih video igrica u svetu. Ono što zaista izdvaja ovaj događaj od ostalih je činjenica da će fanovi biti u prilici da vide najbolje svetske igrače u dresu reprezentacije zemlje koju predstavljaju“,izjavio je Marko Lazić predstavnik E-FRAG-a.

Counter Strike je prva online akciona igrica na svetu, koja je napravila eSport onim što je danas, tačnije industrija koja se trenutno najbrže razvija. Nakon 16 godina postojanja, Counter Strike je i dalje igra broj jedan, u svojoj kategoriji, sa preko 6 miliona registrovanih korisnika. Igrica se sastoji od dva tima, terorista i antiterorista, uvek su na prostorno ograničenom  terenu i u ograničenom vremenskom intervalu.

O organizatorima

E-FRAG je nastao 2011 i bavi se proizvodnjom video sadržaja u svetu gaming-a i esport-a, prvenstveno organizaciom turnira i prenosom igre Counter Strike Globall Offensive.

 

Sve informacije i rezervacije:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!