ESPORTS BALKAN LEAGUE – Ulaznice – KOMBANK Dvorana

 

ESPORTS BALKAN LEAGUE – Ulaznice

16:00 ,Saturday, 1. Sep 2018

KOMBANK Dvorana – nekadašnja Dvorana Doma sindikata

Finalisti treće sezone će se susresti 01. septembra u samom srcu Beograda u Kombank Dvorani(bivši Dom Sindikata). Teatar će ugostiti skoro 1400 najvatrenijih navijača koji će bodriti svoje omiljene timove u pohodu na titulu, ček od 10.000 eura i dva mesta među najboljim evropskim timovima u Evropskom kupu.

Meč koji će odlučiti balkanskog predstavnika u Evropi će početi u 16:00 a posetiocima će biti otvoren ulaz od 14 časova, kada će moći da se druže sa najboljim igračima i omiljenim komentatorima.

Pored finala najveće LoL lige na Balkanu očekuje vas i jedan pravi LoL poklon, uz svaku kupljeni ulaznicu dobijate kod za Pulsefire Twisted Fate skin vredan 1350 RP-a!

Mečevi grupne faze se igraju svakog ponedeljka i četvrtka od 19 časova sve do samog finala, dok će se polufinale i meč za treće mesto odigrati 27. 28. 30. avgusta. Akciju možete da pratite uživo na Fortuna Esports YouTube kanalu.

Ulaznice su podeljene po kategorijama i koštaju 500, 650 ili 800 dinara, u zavisnosti za koju se odlučite.

Karte možete da kupite u Kombank Dvorani kao i online na Eventim.rs[link za naš događaj na eventim sajtu] i u svim njihovim prodajnim mestima [link ka prodajnim mestima].

Mesta su ograničena tako da obezbedite svoje karte na vreme!

Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!