Crvena Zvezda – Fenerbahče – ulaznice

 

Crvena Zvezda – Fenerbahče

27. februar : Crvena zvezda – Fenerbahče (zaostala utakmica)

Aleksandar Nikolić

Prodaja karata za Fenerbahče od srede

Prodaja dnevnih karata za odloženu utakmicu Evrolige sa Fenerbahčeom koja je na programu u nedelju (hala Aleksandar Nikolić 21 h) zvanično počinje u sredu 23.02.2022. godine  tačno u 10 časova na svim prodajnim mestima TICKET VISION (osim Delfi knjižara) I online.

Svi zainteresovani, biće u prilici da kupe dnevne karte i na dan utakmice u Hali A.Nikolić  – blagajna će raditi od 14 časova pa do početka utakmice.

VAŽNA NAPOMENA: Svi naši navijači i kupci karata koji su to učinili još početkom Nove Godine (za prvobitni termin 06.01.2022) pre nego što je meč odložen zbog velikog broja slučajeva Kovida u našem timu – neće morati da menjaju karte, već sa prvobitno kupljenim kartama ulaze na nedeljnu utakmicu sa Fenerbahčeom!

KK Crena zvezda mts nije zaboravio ni vlasnike paketa za Arenu.

Kao i ranije, vlasnicima paketa za Arenu (PAKET NIVO 200, PAKET NIVO 400) biće omogućeno da prisustvuju utakmicama u hali „Aleksandar Nikolić“ .

Za vlasnike PAKETA N400 ulaz će biti omogućen na tribinu D, a za vlasnike PAKETA N200 na ulaz Parter 4, uz pokazivanje karte za PAKET ARENA (napomena: svi vlasnici paketa za Arenu neće ih menjati za drugu kartu)!

 

Podsetimo, prema zvaničnom rasporedu Evrolige, KK Crvena zvezda mts će u hali „Aleksandar Nikolić“ odigrati još 6 utakmica i to po sledećem rasporedu:

 

27. februar : Crvena zvezda – Fenerbahče (zaostala utakmica)

3.mart: Crvena zvezda – Baskonija
8.mart : Crvena zvezda – Real Madrid (zaostala utakmica)
10.mart: Crvena zvezda – Makabi Tel Aviv
23. mart: Crvena zvezda – CSKA
7. april: Crvena zvezda – Anadolu Efes

Dođite u nedelju u halu Aleksandar Nikolić, pozdravite naše šampione, osvajače Kupa Radivoja Koraća i pružite im još jednom podršku u još jednoj važnoj i teškoj Evroligaškoj utakmici!

 

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.