Oproštajna utakmica Dušana Kecmana – HALA PIONIR

Oproštajna utakmica Dušana Kecmana - HALA PIONIR, Tiket Klub
Oproštajna utakmica Dušana Kecmana - HALA PIONIR, Tiket Klub

Oproštajna utakmica Dušana Kecmana

HALA PIONIR

Nedelja, 29. Jun 2014 u 17:00h

Beograd, 13. jun, 2014. – Karte za humanitarnu oproštajnu utakmicu košarkaškog majstora, Dušana Kecmana, koja će se održati 29. juna u hali Pionir sa početkom u 17 časova, su danas zvanično puštene u prodaju.

Oproštajna humanitarna utakmica se realizuje u sklopu akcije B92 „Srce na teren“ povodom završetka igračke karijere Dušan Kecmana, a organizator je agencija DNA Communications. Na utakmici će učestvovati sadašnji i bivši Dušanovi saigrači i treneri iz Srbije i inostranstva, a tačan spisak učesnika znaće se krajem naredne nedelje.

Danas je i zvanično završena kampanja “Tim za sutra” uz Dušana Kecmana, u okviru koje je ovaj proslavljeni košarkaš obišao deset najvećih gradova u Srbiji i izabrao potencijalne, buduće košarkaške asove, koji će se između ostalog pojaviti i na finalnom događaju u hali Pionir. Ova akcija je realizovana u sklopu projekta „Bambi neguje buduće šampione, u cilju promocije sportskih vrednosti među mladima.

Dušan Kecman je postao medijska zvezda u Srbiji 25. aprila 2010. godine, kada je u finalnoj utakmici NLB lige, odigranoj u Zagrebačkoj areni, protiv domade Cibone, sa više od pola terena, 0,6 sekundi pre isteka regularnog toka utakmice, pogodio koš za tri poena, čime je „Partizan“ četvrti put uzastopno osvojio ovo takmičenje.

Pored toga što je sedmostruki prvak Srbije, Dušan Kecman je osvajač Evrolige, prvenstva i Kupa Grčke, a igrao je još za Beopetrol, FMP, Makedonikos, Efes Pilsen, Ostende, Kijev, Roan i Monako.

Poslednja velika utakmica Dušana Kecmana

Legenda Partizana i košarkaški majstor, kome je samo šest desetinki bilo dovoljno da sa više od pola terena pogodi koš Cibone i crno-belima donese nezaboravnu pobedu, Dušan Kecman, ove sezone završava svoju igračku karijeru. Mag sa košarkaškom loptom, sedmostruki prvak Srbije, cetvorostruki osvajač Jadranske lige i osvajač Evrolige, će to učiniti u velikom stilu – oproštajnom humanitarnom utakmicom, koja se realizuje u sklopu akcije B92 „Srce na teren“. Sav novac koji bude prikupljen prodajom karata ići će za pomoć ugroženima od poplava.

Na revijalnoj, oproštajnoj utakmici koja će se održati u nedelju 29. juna u hali Pionir učestvovaće sadašnji i bivši Dušanovi saigrači i treneri iz Srbije i inostranstva, a karte će se u prodaji naći krajem sledeće nedelje.

Dušan Kecman je tokom svoje bogate, dugogodišnje karijere, osvojio Evroligu, sedam titula prvaka Srbije, četiri puta je bio šampion ABA lige, jednom prvak Grčke.

  • 2002. – 2004. Partizan: 2 x Prvak Države, Najbolji trojkaš lige 03
  • 2004. – 2006. Efes, Makedonikos, Kiev: Final Four FIBA Euroleague 05
  • 2006. – 2008. Partizan: 2 x Prvak Države, 2 x Regionalna (ABA) Liga, Kup Srbije
  • 2008. – 2009. Panatinaikos: Osvajač Evrolige, Prvak Države (Grčka), Kup Grčke
  • 2009. – 2012. Partizan: 3 x Prvak Države, 3 x Kup Srbije, 2 x (ABA) Liga, Final Four Euroleague ‘10
  • 2012. – 2013. Roan

Tokom juna meseca Dušan Kecman obići će osnovne škole u deset najvećih gradova u Srbiji, u okviru kampanje “Tim za sutra” uz Dušana Kecmana u cilju promocije sportskih vrednosti među mladima i iskrenoj želji da košarku vrati na mesto kojoj joj pripada, u školska dvorišta. Ta akcija Dušana Kecmana biće realizovana u sklopu projekta „Bambi neguje buduće šampione“, a najtalentovani dečaci iz Kraljeva, Kragujevca, Kruševca, Niša, Užica, Subotice, Novog Sada, Zrenjanina, Čačka, Beograda, uzrasta od 11 do 14 godina, imaće priliku i čast da učestvuju na finalnoj oproštajnoj utakmici u hali Pionir.

Organizator oproštajne utakmice Dušana Kecmana je marketinška agencija DNA Communications, uz podršku medijske kuće B92.

Sav prihod koji bude prikupljen prodajom karata biće uplaćen Fondu B92.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!