Amnesia – Doček 2012

Amnesia, Kaya, Juior Jack, Deejay Playa Doček Nove 2012 godine, Tiket Klub

Amnesia, Kaya, Juior Jack, Deejay Playa Doček Nove 2012 godine

Muzika:

Kaya i bend , Junior Jack & Deejay Playa.

Svima njima data je moć da upravljaju energijom kluba. Uzdignut na pijedestal – galeriju, ovi umetnici imaju najbolji pogled na uzavrelu atmosferu i reakcije publike, što je veoma važno za uspostavljanje kontakta i osluškivanje raspoloženja prisutnih

Piće:

Neograničenu konzumaciju preko 30 vrsta alkoholnog i bezalkoholnog pića gostima će biti dostupno sa tri prostrana šanka. U ponudi su: kvalitetna vina, kokteli, mix pića , više vrsta votki, domaća rakija, sokovi… (navedena nekolicina). Gosti će takodje moći poručivati ekskluzivna strana alkoholna i energetska pića koja će za to veče biti po promotivnim cenama.

Info:

AMNESIA DISCOTHEQUE je  prostor na Novom Beogradu i jedan je retkih luksuznijih prostora u Beogradu. Odlikuje ga visok plafon, masivna minimalistička arhitektura i dizajnerska umetnost sofisticiranog enterijera.

AMNESIA DISCOTHEQUE raspolaže sa prostranim parkingom , kapacitetom od 500 vozila.Takodje, poseduje  garderobu i šankove uz dovoljan broj separe-a kao i barskih stolova. Sve navedeno upsluživaće profesionalno osoblje: obezbedjenje, hostese, barmeni, šankeri, konobari…Separi će imati svog konobara koji će ga usluživati tokom cele noći.

Koncept: Pored svog osnovnog sadržaja – bara i diskoteke, AmnesiA do sada nije bila dostupna za širu javnost. Naime, AmnesiA se koristila za potrebe privatnih event-a, organizovanja koktel prijema, različitih kulturnih i korporativnih događaja, kao i VIP party-ja velikih kompanija što je odraz svetskih trendova u ugostiteljstvu i industriji zabave. Za potrebe organizovanja najextravagantnijeg  novogodišnjeg dočeka 2012 diskoteka AmnesiA će napraviti presedan i po prvi put će otvoriti svoja vrata za sve one generacije sazrelih mladih ljudi, koji žele da budu deo spektalka: *NovaSuperNova 2012 / AmnesiA / subota 31.decembar*

Enterijer:U pažljivo osmišljenom  enterijeru koji je inspirisan po ugledu na reskošne, sofisticirane i minimalistički moderne klubove New York-a , kao i dobro osmišljenim konceptom, AmnesiA ima mogućnost da opsluži 1500 gostiju. Linije  nameštaja, gde se prepliću kombinacije  retro i minimalizma ,  po uzoru na svetske elitne klubove disco ere 70.-tih, poslužile su kao inspiracija za  stolove i stolice od belog drveta sa glamuroznim svećnjacima kao nezaobilazan  detalj dekoracije, za kojima danas možete zamisliti mladu urbanu populaciju bilo koje prestonice u svetu. Postavljene na  pod prekriven sivo-plavim dezenom koji potseća na sveže postavljen njujorški asfalt, elegantni  kraljevski separei u centru kluba ne evociraju atmosferu kućnog ambijenta, već jasno sugerišu da ste na sceni, u javnom prostoru gde vas i drugi vide, i od vas očekuju da učestvujete u zajedničkoj atmosferi i dobrom raspoloženju. Osnovnu ambijentalnu rasvetu kluba predstavljaju dekorativna LED rasveta,  kao i led ekrani velikih razmera. Takodje, ceo dogadjaj biće propraćen preko video projektora. U ponoć,  kontrolu nad koloritom ambijenta preuzima dizajner svetla, uz pomoć profesionalne klubske rasvete.

Cena: 35 evra

Karte za Doček 2012 – 065/610-43-12 i 065/366-5-222

Karte možete kupiti preko Tiket Kluba!