Ana Bekuta – Sava Centru

Ana Bekuta - Sava Centru, Tiket Klub
Ana Bekuta – Sava Centru, Tiket Klub

Ana Bekuta

Sava Centru

Monday, 19. Oct 2015 u 20:00h

i

Novi koncert 28.10. u 20:00h

Cene ulaznica su: 1.000, 1.300, 1.500 dinara.

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da „Brojanica“ organizuje solistički koncert Ane Bekute povodom 30 godina uspešne karijere u Beogradu u velikoj dvorani Sava Centra, dana 19.oktobra  2015.godine, sa početkom u 20h.

Ana Bekuta je jedna od najkvalitetnijih i najpopularnijih pevačica domaće folk scene, prepoznatljiva po velikom broju hitova, odličnim vokalnim mogućnostima i dobroj atmosferi na koncertima i nastupima kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. Već tri decenije, Ana Bekuta važi za jednu od najuglednijih pevačica na našoj muzičkoj sceni koja je taj imidž izgradila zahvaljujući svom velikom profesionalizmu, dobrim pesmama i izvanrednom glasu. Zato ne čudi sto je dobitnica mnogobrojnih priznanja i od početka svoje karijere u samom vrhu srpske narodne muzike. Iza sebe ima bogatu karijeru sa 16 snimljenih albuma. Snimila je mnogobrojne hitove kao što su: „Ne živim sama“, „Kumina pesma“, „Ja nisam rođena da živim sama“, „Kriv si samo ti“, „Rano moja“, „Bekrija“, „Ostavljena ja“, „Đavole“, „Veseljak“, „Tugo moja crnooka“, „A ti me izneveri“. Pored starih i dobro poznatih hitova, veliki broj novih nalazi se na poslednjem albumu „Hvala, ljubavi“.

Održala je brojne koncerte u Sava centru: 2011, 2012, 2013. i 2014, na kojima je svakog puta, uz pratnju orkestra Aleksandra Sofronijevića, dovodila atmosferu do usijanja.

Ovaj koncert predstavlja krunu uspešne karijere duge 30 godina.

Ana Bekuta - Sava Centru, Tiket Klub
Ana Bekuta – Sava Centru, Tiket Klub

Sve informacije i rezervacije:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Twitter: TiketKlub

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije!

Budite deo kluba i uživajte sa našim vrlo raznolikim repertoarom.