Ana Stanić – za 20,30 godina – ulaznice – Dom Vojske Niš

 

Ana Stanić – za 20,30 godina – ulaznice

Dom Vojske Niš
Sinđelićev trg bb, 18000 Niš

Ekskluzivan intimni koncert sa revijalnim orkestrom Impresija

24 JAN 2020 PETAK, 20:00

ANA STANIĆ – Pop simfonija u Nišu

Ekskluzivan intimni koncert sa revijalnim orkestrom Impresija

Posle uspešnog koncerta u Beogradu, kantautorka mnogobrojnih hitova, Ana Stanić, sa svojom „Pop simfonijom“ otpočinje turneju i po drugim gradovima. Ovog puta osmislila  je intiman, a muzički grandiozan koncert,  na kojem izvodi svoje najveće hitove i poneki svetski evergrin, uz pratnju velikog broja muzičara.  Pop simfoniju “Za 20, 30 nekih godina” otpevaće u Nišu u Domu vojkse 24. januara 2020. godine sa revijalnim orkestrom “Impresija” potpomognutim duvačkom sekcijom iz Beograda, pod dirigentskom palicom maestra Nebojše Cvijanovića , pratećim rok bendom Elektric Funx , članovima hora Glasne žice i specijalnim gostima iznenađenja.

 „Ispunila mi se dugogodišnja želja da napravim koncert na kom ću svoje najveće hitove izvesti uz pratnju simfonijskog orkestra. Taj muzički grandiozni projekat sam ostvarila 24. oktobra u Beogradu i sad želim da tu magiju podelim i sa drugom publikom. Koncert u Beogradu ću pamtiti po nekom predivnom svetu u sali koji mi je dao ono najlepše od sebe, po svih 40-oro mjuzičara na bini koji su svirali kao jedan, po tome koliko sam uživala pevajući svaku notu i koliko je ljubavi bilo te večeri u sali.

Sad pozivam sve sanjare, nepopravljive romantike i diskretne buntovnike iz Niša da zajedno doživimo “priču za pamćenje” uz pesme Grad, Molila sam anđele, Nostalgija, Za 20,30 nekih godina, Neka gori sve, Više nisi moj, i mnoge druge u novom ruhu.”

Izvor: Dreamers doo

Sve informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!