APOCALYPTICA – DOMU SINDIKATA

Tiket Klub
Tiket Klub
APOCALYPTICA - Mikser House, Tiket Klub
APOCALYPTICA – Mikser House, Tiket Klub

APOCALYPTICA

Mikser House

APOCALYPTICA KONCERT IPAK U DOMU SINDIKATA

Friday, 16. Oct 2015 u 21:00h

Cena:

–          2.400,00 din za ulaznice kupljene do 9.10.2015

–          2.800,00 din za ulaznice kupljene od 9.10.2015

Ako ovih vrelih dana maštate o hladnoj jeseni, spremili smo vam finsko iznenađenje – koncert fenomenalnog benda Apocalyptica!

Najpopularniji metal čelisti, ovog puta u pratnji vokala Frankija Pereza, nastupiće 16.oktobra 2015 u Mikser Houseu u Beogradu. Miljenici srpske publike, najpoznatiji po obradama Metallice, promovišu svoj novi album ’’Shadowmaker’’ – prvi u istoriji benda sa pojedinačnim pevačem, koji je prisutan u svim numerama ovog izdanja.

’’Ovo je potpuna novina za nas, jer smo do sada imali samo gostujuće vokale u pojedinim pesmama’’ tvrdi Eicca Toppinen. ’’Samim tim album je čvršći i kompaktniji, a i Perez fenomenalno zvuči uživo! On može da peva različite žanrove muzike, jer mi nismo samo heavy metal – zajedno stvaramo raznovrsne i dinamične numere koje su naišle na odličnu reakciju publike i jedva čekamo da nastupimo kod vas!’’

Ko je do sada gledao Apocalypticu uživo zna o čemu Eicca govori, a ko nije – ne sme da propusti šansu da uživa u sjajnom koncertu benda koji je sarađivao sa Ninom Hagen, Maxom Cavalerom, grupama Slipknot, HIM, Gojira i Bush.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!