BLUES SUMMIT 02 – KLUB KOKETA

BLUES SUMMIT 02 - KLUB KOKETA, Tiket Klub
BLUES SUMMIT 02 - KLUB KOKETA, Tiket Klub
BLUES SUMMIT 02 - KLUB KOKETA, Tiket Klub
BLUES SUMMIT 02 – KLUB KOKETA, Tiket Klub

BLUES SUMMIT 02

KLUB KOKETA

KLUB KOKETA, PETAK 28. AVGUST 2015. U 20h

Cena: 400 dinara

Festival blues muzike “Blues Summit“ održaće se u petak 28. avgusta u 20 sati u klubu Koketa na Adi Ciganliji. Ovo je jedini festival blues muzike u zemlji, koji se drugi put održava u Beogradu  i okuplja najbolje blues muzičare sa ovih prostora. Učesnici festivala ove godine su Tanja Jovićević (ex Oktobar 1864) & Blues Bend, Zona B i specijalni gosti – Dejan Cukić, Pera Joe, Dragoljub Crnčević Crnke, The Gemblers i Blues Kolege. Karte se mogu kupiti po ceni od 400 dinara, a sve dodatne informacije se mogu dobiti na broj 065/3332050.

Tanja Jovićević & Blues Bend – Legendarna pevačica Tanja Jovićević u čijem neverovatno moćnom vokalu uživamo već tri decenije nastupiće sa “Blues Bendom“ u Koketi.  Tanja je tokom svoje karijere saradjivala sa nekim od najpoznatijih sastava poput “Oktobar 1864”, “Barkley Groove”, “Rich Bitch”  a jedan deo svoje muzičke karijere provela je i kao back vocal kultnog beogradskog sastava “EKV” i ako nikada nije bila zvanična članica. Nedavno je sa kolegom Vladom Maričićem objavila album “Magija koja ne prestaje”. Publika ce u petak 28. avgusta imati priliku da čuje mešavinu zvukova: jazz, blues, funk, soul, ritam i bluz, ali i retrospektivu rada Tanje Jovićević.

Zona B – Veterani beogradske bluz scene “Zona B” nastupiće u Koketi zajedno sa gostima Dejanom Cukićem, Dragoljubom Crnčevićem i Perom Joe. Članovi sadašnje postave Petar Zarija, Duda Bezuha, Zdenko Kolar, Dušan Ristić i Dado Stojanović sviraće izbor pesama sa svih šest studijskih albuma. Grupa Zona B nastala je 1988. godine. Države iz koje je potekla više nema, ali njeni članovi i dalje uspešno sviraju, puni elana i emocija koje bluz sa sobom neminovno nosi.

The Gemblers –  The Gamblers je autentični  blues band iz Sremske Mitrovice i svira od 1984. Vole muziku a nadasve blues raznih stilova. Svirali su na mnogim binama  i uvek se trude da prenesu deo svoje ogromne energije i ljubavi prema blues-u. Članovi benda su Marin Balenović gitara i glas, osnivač i lider benda The Gamblers, Aleksandar Stanulović gitara i prateći vokal, Željko Bacalo bas gitara,Goran Nedić saksofon, Aleksandar Maksimović klavijature.

Blues Kolege – Bend Blues Kolege sviraju klasičan blues, a ono što je posebno intesantno za ovaj bend je da su u njegovom sastavu sadašnji i bivši pevač Zone B, Petar Zarija i Jovan Savić Lole.

Sve informacije i rezervacije:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Twitter: TiketKlub

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije!

Budite deo kluba i uživajte sa našim vrlo raznolikim repertoarom.