Bojana Stefanović

Bojana Stefanović, Tiket Klub

Bojana Stefanović

Bojana Stefanović – glumica Bojana Stefanović je poznata i talentovana glumica koja je sa Fakulteta dramskih umetnosti ponela titulu studenta generacije. Glumila je u mnogim predstavama Narodnog pozorišta i Teatra na Terazijama a popularnost je stekla u predstavama Ribarske svađe i Neki to vole vruće. Pored glume, kao veliki šoumen i talentovani pevač dokazala se u emisiji Karaoke obračun koji je vodila sa svojim kolegom Nikolom Đuričkom.

1.Na kom poslu projektu trenutno radite?
Upravo sam završila snimanje serije “Ono kao ljubav” u režiji Gorčina Stojanovića.

2.Koje domaće i strane brendove posebno cenite?
Plazma keks, Balans jogurt, Pampers, Chicco…

3.Da li nešto što koristite u svakodnevnom životu smatrate brendom i šta?
Sve što koristimo u životu moze da bude brend, ako se tako posmatra, ali ja lično ne razmišljam mnogo u tom pravcu.

Glumica Bojana Stefanović otkriva kako je njeno dugogodišnje prijateljstvo sa rediteljem Istokom Tornjanskim preraslo u ljubav i kakvu radost joj je uneo u život dvadesetdvomesečni sin Matija

Za razliku od mnogih koleginica, dvadesetdevetogodišnja Bojana Stefanović ne žudi preterano za slavom, nego joj je važno da dobija što bolje uloge. Otkada je pre dvadeset meseci postala mama malog Matije koga je dobila u braku sa suprugom, rediteljem Istokom Tornjanskim, Bojana se posvetila odrastanju svog mališana koji joj donosi neizmernu radost. Nakon što je uspešno iznela uloge u pozorišnoj hit predstavi Neki to vole vruće i TV serijama Mješoviti brak i Idealne veze, na male ekrane vratila se tumačeći manekenku Nađu u seriji Ono kao ljubav koja se sa velikim uspehom već tri meseca emituje na RTS-u. U intervjuu za Story šarmantna umetnica govori koliko joj nedostaje podrška pokojne mame Nevene, kako joj se život promenio otkako je dobila dete i otkriva na koji način neguje ljubav sa suprugom Istokom sa kojim je u braku gotovo tri godine.
Story: U kom trenutku je vaše dugogodišnje prijateljstvo sa rediteljem Istokom Tornjanskim preraslo u ljubav?
Istok i ja smo se znali sa akademije jer smo imali zajedničko društvo. Kasnije smo se prepoznali kao bliski prijatelji, a posle deset godina druženja, shvatili smo da je u pitanju nešto drugo. Pre toga, ni u jednom trenutku nisam prema njemu imala tu vrstu emocija, niti sam ga posmatrala na taj način.
Story: Čime vas je osvojio?

– Ne postoji nešto konkretno čime me je osvojio jer smo se dugo poznavali i nismo imali klasično muvanje. Jednostavno su se sklopile kockice među ljudima koji su ceo život bili bliski. Iako je nekima odluka da budemo zajedno delovala neobično, za nas je to bilo potpuno normalno. Ni danas ne umem to da objasnim kada me pitaju prijateljice, ali Istok je moj dugogodišnji prijatelj, čovek koga volim i sa kojim delim život.
Story: Šta za vas predstavlja brak?

– To su papiri koji su prilično besmisleni osim što olakšavaju neke administrativne stvari i ne mogu da shvatim da suštinski prave razliku u odnosu dvoje ljudi. Moja baka Mira i deka Raša su šezdeset pet godina u braku, a ispostavilo se da od toga šest decenija nisu bili registrovani po zakonima novijih država, pošto su se uzeli u vreme nastanka SFRJ, a dokumenti nisu bili preneti kasnije. Tolike godine ljubavi ne održavaju papiri, već ljudi i njihov odnos, pažnja i poštovanje koje imaju jedno za drugo. Tako nekako i ja gledam na brak. Njega čine i gaje ljudi, a ne zakonski okviri.
Story: Vaš suprug deluje prilično povučeno. Da li je takav i privatno?
Ono što je meni bitno jeste da je Istok normalan i čestit čovek sa stavom, koji je pri tom beskrajno duhovit i divan prijatelj. A u sitnice ne bih zalazila jer su to intimne stvari.
Story: Koliko vas je promenilo rođenje sina Matije pre dve godine?
U toj situaciji svaka žena se promeni jer shvatite da neke stvari oko kojih ste se ranije uzbuđivali uopšte nisu bitne. Oduvek sam znala da zarad karijere nikada ne bih žrtvovala porodicu jer mi je ona najbitnija u životu, a veliki je blagoslov biti u mogućnosti da odgajate jedno malo biće.
Story: Kako ste se osećali kada ste ga prvi put uzeli u naručje?
Meni je bilo fascinantno da držim u rukama neko biće koje je boravilo u mom stomaku. Ljubav prema detetu razvija se i iz dana u dan volite ga sve više, tako da nisam od onih žena koje je odmah udarila svetlost kada su videle svoje dete. Sam porođaj bio je u isto vreme uzbudljiv, zastrašujući i božanstven.
Story: Podseća li Matija po izgledu i temperamentu više na vas ili vašeg muža?
Matija je prava mešavina nas dvoje, ali nekako je svoj i tek će se videti na koga je više povukao. On je veoma veseo i razigran dečkić od dvadeset meseci i pravo blago koje ulepšava život. Ne sećam se kada je tačno prohodao, ali među prvim rečima su mu bile njam-njam pošto voli da jede i bage po omiljenoj igrački.