Chris Liebing – Barutana

Chris Liebing

22:00,Friday, 27. May 2016

Barutana

Cena: 890 dinara.
Lider nemačke tehno scene Chris Liebing pokrenuće novu sezonu Apgrade događaja 27. maja u beogradskoj Barutani! Producent iz Frankfurta povezan je sa Balkanom i kod nas već dugi niz godina važi za jednog od tri najtraženija izvođača svetske tehno scene. Podršku u Beogradu pružiće mu naši producenti u međunarodnom usponu Filip Xavi i Monosaccharide, a noć u Barutani, ispod bedema Kalemegdana, otvoriće iskusni Vlada Janjić. Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mestima Eventima po prvoj, ranoj ceni od 890 dinara i njihov broj je ograničen, a sledeće cene ulaznica biće više.

Nakon 25 godina na sceni, Chris Liebing jedan je od vodećih tehno izvođača današnjice i hedlajner događaja kao što su Time Warp, Burning Man, EXIT, Awakenings, WMC, BPM, Hyte, ADE, Monegros, DEMF, Electric Zoo, Nature One i drugi. Njegov maratonski putni kalendar važi za jedan od najpopunjenijih, sa rasprodatim nastupima na svim kontinentima. Redovna je zvezda najvećih žurki na Ibici u organizaciji kolega kao što su Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice ili Sven Vath! Upravo Liebing ovog leta predvodi i program oproštajne sezone Carla Coxa, po mišljenju javnosti i najveće dosad u istoriji popularnog španskog ostrva! Gust raspored mu ne ostavlja previše vremena za rad u studiju, ali njegova uticajna etiketa “CLR” sinonim je za savremeni tehno zvuk.
Chris Liebing – Live at ADE: https://www.youtube.com/watch?v=7D8TQCcDg40
Prekaljen na vinilima, Liebing je ipak među prvima iskoristio tehnološke inovacije koje su pružili brojni digitalni uređaji, čineći njegove DJ setove praktično nastupima uživo. Njegova konfiguracija podrazumeva produkciju u realnom vremenu i miks po nekoliko numera istovremeno, zajedno sa studijskim elementima i neobjavljenim deonicama. Brojne njegove kolege ističu njegov nastup kao jedinstven, a setove kao unikatne i uvek različite.

Karijeru počinje već 1990. godine, a ubrzo otvara i sopstveni klub, te prvu izdavačku kuću iz koje će posle izrasti „CLR“. Krajem devedestih godina njegov put ka vrhu elektronske scene postaje izvestan, a ubrzo stižu priznanja poput „najbolji DJ“, „najbolji remikser“ i „najbolji producent“. Njegova “CLR” emisija koju je vodio od 2009. do 2015. zapisana je u tehno istoriji kao jedna od najpraćenijih, a odnedavno, svakog ponedeljka emituje se i nova pod nazivom “AM/FM”.

I u novoj, drugoj po redi sezoni, Apgrade će ugostiti neke od vodećih elektronskih umetnika, kao što su to prošle godine bili Richie Hawtin, Nicolas Jaar, Loco Dice, Mathew Jonson, Function, Efdemin, Valentin Stip, Mike Huckaby, Julian Jeweil, Sebastian Mullaert, Fabio Florido, Caleb Calloway i drugi. Ovogodišnji Apgrade vikend održaće se 2. i 3. septembra u Beogradu, a uskoro će biti poznati i prvi hedlajneri.

Informacije i rezervacije:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Twitter: TiketKlub

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete poručiti preko Tiket Kluba!