CRNI CERAK – ulaznice Barutana

 

CRNI CERAK – ulaznice

Barutana
Lokalna trep ekipa, čiji se bitovi i rime slušaju sa telefona iz ćoškova širom Srbije – momci pod pseudonimom Crni Cerak nastupiće u petak 20. avgusta u Barutani. Njima će se na bini pridružiti Full house ekipa koja je već dugi niz godina neizostavni deo andergraund trep scene, a to su Lacku Dizzy i Jovanni, koji predstavljaju ulični turbo trep.

NAPOMENA: Ulaznice u prodaji samo na Ticket Vision blagajnama.

Lokalna trep ekipa, čiji se bitovi i rime slušaju sa telefona iz ćoškova širom Srbije – momci pod pseudonimom Crni Cerak nastupiće u petak 20. avgusta u Barutani. Njima će se na bini pridružiti Full house ekipa koja je već dugi niz godina neizostavni deo andergraund trep scene, a to su Lacku Dizzy i Jovanni, koji predstavljaju ulični turbo trep. Te večeri specijalni gosti će biti i Numero i Gerum iz Hazze organizacije, koji se vešto klackaju između andergraunda i mejnstrima.

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 790 dinara.

“Znaš da ove rime nisu tu zbog biznisa, tu smo iz kraja deca istog mirisa” – rime su koje definišu nove klince koji stvaraju i nastupaju kao Crni Cerak. Ovaj trojac – Seksi, Armani (Ourmoney) i Biba svojom muzikom predstavljaju fuziju surovih uticaja – Chicago Drill i francuski trep, koji su zamotani u bitove i priče iz kraja, dok se bave mračnim tematikama svakodnevice. Iako su njih trojica izvođači, Crni Cerak nije ni rep sastav ni muzicka grupa, Crni Cerak je mnogo više od svega toga. Abnormalnu popularnost i armiju fanova donela im je numera „SKRR SKRRR”.

Numera, osnivača Hazze-a, prepoznaju ga kao talentovanog repera i producenta ali i vrhunskog izvođača. Odskočna daska u karijeri bila je pesma „Nije problem” na kolaborativnom albumu „Hip Hop Mreža”. Objavio je dva EP-ja, kao i dva albuma „Srećno” i „Petak”, kao I brojne singlove, među Kojima su se izdvojili „Gran Turismo”, „Beograd”, „Vrelo leto”, „Srećno”, „Broj”, „Tresi” i „BMW”.Nastupao je na brojnim regionalnim festivalima, između ostalog na Exitu, Sea Dance festival, Love festu i Bassivity Showcase-u.

Gerum predstavlja zvuk ulica Banovog Brda i stari je predstavnik čukaričkog repa. Svoju karijeru započeo tako što je učestvovao na nekoliko betlova, a kasnije i kroz saradnju sa Kurtoazijom. Objavio je debi album „Stanje Uma“, a mnogi ga znaju po singlovima „2 dana“, „Cifre i šifre“, „Ceo vikend“, „O ne ne ne“.

Izvor: UGS PRO

Ulaznice:
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke.