CRVENA ZVEZDA – PANATANAIKOS – Pionir

CRVENA ZVEZDA - PANATANAIKOS, Tiket Klub
CRVENA ZVEZDA - PANATANAIKOS, Tiket Klub
 CRVENA ZVEZDA - PANATANAIKOS, Tiket Klub
CRVENA ZVEZDA – PANATANAIKOS, Tiket Klub

CRVENA ZVEZDA – PANATANAIKOS

Pionir

09.04.2015. u 20 sati i 45 minuta.

Evroliga Top 16

U poslednjem kolu E grupe TOP 16 faze Evrolige košarkaši Crvene zvezde Telekom dočekaće slavni Panatinaikos. Utakmica će se igrati u dvorani Pionir u četvrtak 9. aprila sa početkom u 20 sati i 45 minuta.

I prošle sezone Zvezda je u Evroligi sa zelenima iz Atine snage odmerila u beogradskom hramu košarke, a utakmica je odigrana u fantastičnoj atmosferi. Panatinaikos je tada pobedio tek nakon produžetka, a posle poraza i ove sezone u neizvesnom finišu u dvorani OAKA, crveno-beli silno žele revanš.

Ulaznice za ovaj meč biće u prodaji od utorka 7. aprila  od 10 časova ujutro po nepromenjenim cenama.

Karte za tribine koštaju 600, a za parter 900 dinara. Za plavu i belu ložu neophodno je izdvojiti 1.200, a za ložu 1.500 dinara. Cena ulaznica za počasna mesta tik uz teren (court seat) je 10.000 dinara.

S obzirom da je prodato 4.500 sezonskih ulaznica malo broj karata biće pušten u prodaju za meč sa Panatinaikosom. Zato pozivamo navijače da na vreme rezervišu svoje mesto u Pioniru i pruže veliku podršku Zvezdi u nameri da ovosezonsko učešće u Evroligi završe na trijumfalan način.

Još jednom želimo posebno da naglasimo da se kupovinom ulaznica na najdirektniji način finansijski može pomoći voljenom klubu da u nastavku sezone beleži još bolje rezultate.

Sve informacije i rezervacije:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Budite deo kluba i uživajte sa našim vrlo raznolikim repertoarom.