Crvena zvezda Telekom – Himki – Pionir

Crvena zvezda Telekom - Himki - Pionir, Tiket Klub
Crvena zvezda Telekom - Himki - Pionir, Tiket Klub
Crvena zvezda Telekom - Himki - Pionir, Tiket Klub
Crvena zvezda Telekom – Himki – Pionir, Tiket Klub

Karte za meč sa Himkijem od četvrtka u prodaji

Crvena zvezda Telekom – Himki – Pionir

04.12.2015

Tribina A,B,C i D – 800 dinara
Parter B – 1300 dinara
Parter 4 – 1300 dinara
Bela loža – 2000 dinara
Plava loža – 2000 dinara
Loža – 2500 dinara
dok će sedišta pored terena koštati 10.000 dinara
Ulaznice za meč Crvena zvezda Telekom – Himki od četvrtka u prodaji. Ogromno interesovanje za duel 8.kola Evrolige.
KK Crvena zvezda Telekom biće domaćin još jednog spektakla u Evroligi, u Beograd stiže ekipa Himkija u okviru 8.kola najeltinijeg evropskog takmičenja.
Crveno-beli su nakon podviga i pobede nad Realom, u situaciji da sami rešavaju svoju sudbinu, a trijumfom u petak, vrata TOP 16 faze nakon borbe u najjačoj grupi Evrolige, bila bi otvorena.
Interesovanje za duel sa ruskim predstavnikom, koji u Beograd stiže u sredu uveče je ogromno, a KK Crvena zvezda obaveštava javnost da će karte za ovaj duel biti puštene u prodaju u četvrtak od 10 časova u svim poslovnicama Eventima.
Zbog ograničenog kapaciteta dvorane “Pionir” i ovoga puta će biti pušten u prodaju manji kontigent karata, tačno 2700 ulaznica, cene ostaje iste kao i za meč sa Realom:
KK Crvena zvezda Telekom obaveštava sve svoje simpatizere i gledaoce koji će naći u dvorani Pionir u petak uveče, da će kapije hale biti otvorene već od 17.30 časova.
Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, mole se svi navijači da u “Pionir” dođu znatno ranije, kako bi se izbegle velike gužve na ulazima.
Takođe, ko nema ulaznicu za meč Crvena zvezda Telekom – Himki, neće imati pristup prostoru oko hale. Pošto je utakmica 8. kola Evrolige, proglašena duelom visokog rizika, važiće posebne mere obezbeđenja, ali i rigorozne i detaljne kontrole prilikom ulaska u dvoranu, pa se svi gledaoci najlepše mole da budu strpljivi na ulazima.

Budite deo kluba i uživajte sa našim vrlo raznolikim repertoarom.